Hotell i Monforte d'Alba i Piemonte

Hotel Villa Beccaris

Villa Beccaris till höger Suite Sovrum i en suite
 
Hotel Villa Beccaris är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Beccaris är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monforte d'Alba här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Placeringen mitt i Monforte d'Albas historiska stadskärna som är omgiven av de böljande vinmarkerna i det piemontesiska landskapet skapar fantastiska ramar för en storslagen semester.

Gästfrihet och hög standard

Denna historiska villa från 1700-talet är full av god smak och välkomnar gäster som inte är beredda på att kompromissa med standarden. Här hittar du gästfrihet och ett boende utöver det vanliga; efter att man har promenerat en tur i deras fantastiska trädgård, njutit av utsikten från den panoramiska terrassen och slappnat av vid poolen, så kommer man förmodligen ångra att man inte bokat några nätter till. I staden hittar man vinbarer, restauranger och trattorier med lokala specialieter.

Läs mer om Hotel Villa Beccaris

Känn dig omhändertagen

Villan blev under 1997 grundligt renoverad och öppnade sedan som hotell, efter att ha stått tom i några år. Villa Beccaris öppnade med målsättningen, att deras gäster ska känna sig varmt välkomna och i goda händer. Det är också av denna förklaringen som många av hotellets gäster blivit stamkunder - efter att ha bott här förstår man varför.

Ta en tur i parken

Det hör dessutom 25.000 m² park til hotellet, med små skogstigar som snor sig runt bland träden. Parken binder ihop staden med det böljande landskapet som präglas av vinrankor, borgar och berg i horisonten. Dessutom finns det flera 18-håls golfbanor i området inom rimligt köravstånd.

Njut av frukosten i orangeriet

Frukostbuffén är stor och full av läckerheter såsom goda ostar, korvar, hemmalagade kakor och croissanter och serveras i Caffè dell'Auditorium. Hotellet har dessutom ett säkert garage, konferensrum, fin taverna i glas (före detta orangeri) och en smakfull vinbar.

Hotellet har 11 classic-rum, 11 deluxe-rum och en suite. Då det är en historisk villa, är också alla rummen olika beträffande form och färg.

Rummen på Hotel Villa Beccaris

Dubbelrum (classic)

Classic-rummen är fina och trevliga. De har badrum med dusch, hårfön, minibar,Sat-TV, aircondition, telefon och förvaringsbox.

Dubbelrum (deluxe)

Deluxe-rummen är smakfullt inredda med antika möbler, terracotta-golv eller parkettgolv och kalkmålningar i taket. Några av deluxe-rummen har balkong. De är utrustade med badrum med dusch, hårfön, minibar, Sat-TV, aircondition, telefon och förvaringsbox. Utöver dessa faciliteter erbjuds även room-service och andra små detaljer.

Suite La Romantica

Suiten har två ingångar: en från gårdsplatsen och en från parken. Den är uppdelad i sovrum och uppehållsrum: sovrummet har utsikt utöver det fina landskapet, medan uppehållsrummet vetter mot trädgården och poolen. Uppehållsrummet är rymligt och möblerat med antika möbler, kalkmålningar i taket och parkettgolv. Den är utrustad med badrum med dusch, hårfön, minibar, satellit-TV, aircondition, telefon och förvaringsbox. Utöver dessa faciliteter erbjuds även room-service och andra små detaljer.

Dölj texten
 
 
search map