Hotell i Monforte d'Alba i Piemonte

Hotel Villa Beccaris

Pris från per pers.
Villa Beccaris till höger Suite Sovrum i en suite
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Placeringen mitt i Monforte d'Albas historiska stadskärna som är omgiven av de böljande vinmarkerna i det piemontesiska landskapet skapar fantastiska ramar för en storslagen semester.

Gästfrihet och hög standard

Denna historiska villa från 1700-talet är full av god smak och välkomnar gäster som inte är beredda på att kompromissa med standarden. Här hittar du gästfrihet och ett boende utöver det vanliga; efter att man har promenerat en tur i deras fantastiska trädgård, njutit av utsikten från den panoramiska terrassen och slappnat av vid poolen, så kommer man förmodligen ångra att man inte bokat några nätter till. I staden hittar man vinbarer, restauranger och trattorier med lokala specialieter.

Känn dig omhändertagen

Villan blev under 1997 grundligt renoverad och öppnade sedan som hotell, efter att ha stått tom i några år. Villa Beccaris öppnade med målsättningen, att deras gäster ska känna sig varmt välkomna och i goda händer. Det är också av denna förklaringen som många av hotellets gäster blivit stamkunder - efter att ha bott här förstår man varför.

Ta en tur i parken

Det hör dessutom 25.000 m² park til hotellet, med små skogstigar som snor sig runt bland träden. Parken binder ihop staden med det böljande landskapet som präglas av vinrankor, borgar och berg i horisonten. Dessutom finns det flera 18-håls golfbanor i området inom rimligt köravstånd.

Njut av frukosten i orangeriet

Frukostbuffén är stor och full av läckerheter såsom goda ostar, korvar, hemmalagade kakor och croissanter och serveras i Caffè dell'Auditorium. Hotellet har dessutom ett säkert garage, konferensrum, fin taverna i glas (före detta orangeri) och en smakfull vinbar.

Hotellet har 11 classic-rum, 11 deluxe-rum och en suite. Då det är en historisk vill, är också alla rummen olika beträffande form och färg.

Rummen på Hotel Villa Beccaris

Dubbelrum classic (inkl. frukost)

Classic-rummen är fina och trevliga. De har badrum med dusch, hårfön, minibar, satellit-TV, aircondition, telefon och förvaringsbox.

Dubbelrum deluxe (inkl. frukost)

Deluxe-rummen är smakfullt inredda med antika möbler, terracotta-golv eller parkettgolv och kalkmålningar i taket. Några av deluxe-rummen har balkong. De är utrustade med badrum med dusch, hårfön, minibar, satleiit-TV, aircondition, telefon och förvaringsbox. Utöver dessa faciliteter erbjuds även room-service och andra små detaljer.

Suite La Romatica (inkl. frukost)

Suiten har två ingångar: en från gårdsplatsen och en från parken. Den är uppdelad i sovrum och uppehållsrum: sovrummet har utsikt utöver det fina landskapet, mdan uppehållsrummet vätter mot trädgården och poolen. Uppehållsrummet är rymligt och möblerat med antika möbler, kalkmålningar i taket och parkettgolv. Den är utrustad med badrum med dusch, hårfön, minibar, satellit-TV, aircondition, telefon och förvaringsbox. Utöver dessa faciliteter erbjuds även room-service och andra små detaljer.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Hotel Corte Gondina

La Morra, Piemonte

Hotel Ca’ del Lupo

Montelupo Albese, Piemonte

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Rekommendationer till dig

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Le Case della Saracca

Monforte d'Alba, Piemonte

Collina San Michele

Vinchio, Piemonte

Populärt i Piemonte

Le Case della Saracca

Monforte d'Alba

Casale Mattei

Corneliano d'Alba

search map