Semesterbostad i Monforte d'Alba i Piemonte

Dimora Manichei

Lägenhet Le Calle Lägenhet Le Rose Lägenhet Le Rose
 
Dimora Manichei är inte tillgänglig i dagsläget
Dimora Manichei är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Monforte d'Alba här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Drömmen om den där lagom stora och genuina vinstaden där du bor i din lägenhet av absoluta toppklass med tillgång till pool blir till verklighet på Dimora Manichei. Utsikten över det böljande vinlandskapet är en fröjd för ögat.

Placeringen är magisk

De två lägenheterna ligger mitt Monforte d'Albas trevliga gamla stadsdel med smala, branta gator och små torg. De ligger i ett stadshus från 1100-talet på en mysig liten gata som snirklar sig upp och ner igenom den lilla staden. Lägenheterna är totalt nyrenoverade och mycket elegant inredda. Utsikten från solterrassen är panoramisk och drömmande, kort och gott pricken över i:et.

Läs mer om Dimora Manichei

Smakfull pool med utsikt

Utöver lägenheternas höga kvalité, slås man också av hur fint ordnat det är med poolen och solterrassen med solstolar, bord och stolar, som de två lägenheterna delar. Allting är intimt och utsikten fin. Dessutom kan gästerna använda garaget och den större poolen på Hotel Villa Beccaris endast 100 meter härifrån.

Högklassiga lägenheter

Här finns två lägenheter (en enrummare och en tvårummare). Inredningen är ytterst smakfull med antika möbler och enkla moderna detaljer. Färgerna är behagliga och noga utvalda och på flera platser i lägenheterna är de originala stenväggarna synliga. Kort och gott, har man lyckats skapa en harmoni mellan antik särprägel och modern teknologi.

Tvårumslägenhet La Rosa med 2 sovplatser:
- ligger på första våningen och har direkt åtgång till poolen. I sovrummet finns en fin och romatisk himmelsäng. Lägenheten har aircondition, kokvrå och badrum med hårfön. De har dessutom telefon och lcd-plattskärms-TV med satellit-TV.
Enrumslägenhet Le Calle med loft med 2 sovplatser:
- ligger på andra våningen. Den har sovavdelning och loft med dubbelsäng. Lägenheten har aircondtion, kokvrå och badrum med dusch. Den har dessutom telefon och lcd-plattskärms-TV med satellit-TV.

Dölj texten
 
 
search map