Hotell i Monforte d'Alba i Piemonte

Albergo Ristorante Il Giardino Di Felicin

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Monforte är idag ett välrenommerat resmål för alla dom vill bo i en trevlig stad i Lange vindistrikt. Albergo Ristorante Il Giardino Di Felicin är en känd restaurang, som är värd att äta på mer än en gång på resan till Piemonte.

Matkonst tillhör värdfamiljens historia

Il Giardino di Felicin ligger några få steg från huvudtorget i stan. Ninons morfar öppnat sitt hus och erbjud hans matkonst till de resenärer som en gång kom förbi staden för att förhandla med stadens vinproducenter. Ninos far fortsatte att ta emot alla invånare från storstaden Turin, då de kom hit på helgerna för en trevlig stund tillsammans med deras familj. De senaste årtionden har det varit Nino som stått för maten och han har lyckats utvidga restaurangens goda rykte, och de nationaliteter som reser hit för att smaka just på hans matkonst.

Läs mer om Albergo Ristorante Il Giardino Di Felicin

En rolig kock gör kvällen roligare

Nino stämmer överens med fördomen om att italienska kockar är lite sköra: han går ram och tillbaka mellan kök och matsal, stannar mellan borden, ger en anmärkning till en gäst, frågar nästan om han känner den unika pepparn som han har tillsatt i rätten, skakar på huvudet när en turist frågar var han kan köpa den goda osten han just blivit serverad... "produktionen är så liten nere i dalen, att det är svårt att få tag på den också för oss lokala - det är inte lönt att känna till namnet när du ändå inte kan få tag på den". Det barska utseendet är dock inte hans enda fasad - han är också mild, flink och full av roliga historier.

Vilka tjänster är inkluderade i priset?

På Albergo Ristorante Il Giardino Di Felicin, får du parkeringsplats och Wi-Fi. Tillhör du dem som vill att bad ska vara del av semestern, så kan de se fram emot att ta ett dopp i poolen på Palazzo Boeri, som ligger på den andra sidan av stadskärnan, och som också tillhör Nino och Silvias familj.

Bra rum där du känner dig som hemma

På andra våningen, ovanpå restaurangen, ligger 7 bekväma rum. De har alla balkong md panoramautsikt över dalen och är möblerade med antika möbler. De är dessutom utrustade med kassaskåp, satellit-TV, wifi, minibar och eget badrum med toalett och dusch, samt hårfön. Här bor du hemma hos Nino och Silvia, som också har sin egen lägenhet på samma våning. Väljer du att boka till frukost, så får du en solid måltid, när du kommer ner för trappan på morgonen.

OBS! De rum som heter Villa Stella ligger ca 50 meter från de andra i en annan byggnad.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map