Agriturismo i Moncalvo d'Asti i Piemonte

Fattoria La Quercia Rossa

 
Fattoria La Quercia Rossa är inte tillgänglig i dagsläget
Fattoria La Quercia Rossa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Moncalvo d'Asti här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vingården Fattoria La Quercia Rossas historia går tillbaka till 1700-talet men endast tre generationer har bott här de sista 30 åren.

Fin placering & restaurang

Gården ligger tillbakadragen från vägen på en liten kulle med en magnifik utsikt ut över vinmarkerna. På den charmiga gårdsplatsen hittar man en övertäckt terrass där gästerna gärna samlas om sommaren. I huvudbyggnaden där rummen ligger på andra våningen återfinns även gårdens restaurang. Restaurangen drivs av värdfamiljens vänner och håller stängt onsdagar.

Läs mer om Fattoria La Quercia Rossa

Smaka gårdens produkter

Det bor fortfarande både föräldrar, barn och äldre generationer på gården, men huset är ändå så stort att man kunnat inreda några trevliga hotellrum i en sidobyggnad på gården. Familjen producerar vin (totalt fyra viner av dem lokala druvorna Barbera och Grignolino), grappa, marmelad, hasselnötter och andra sötsaker. Gästerna är väkomna att provsmaka viner samt få guidade turer på vinmarkerna mellan vinrankorna. På gården finns det personal som både pratar tyska och engelska.

Njut av utsikten

Förutom en sagolik utsikt över landskapet och vinmarkerna samt en familjär atmosfär bjuder gården på gratis cyklar och en pool på 8 x 4 meter och 140 cm djup, omgivet av solstolar och parasoller. Poolen ligger i den bortre delen av gården med ett en magnifik utsikt över vinlandskapet. Stället är mycket barnvänligt då det ligger isolerat bort från vägen så barnen kan springa omkring fritt på gårdsplatsen.

Parkering och aktiviteter

Här finns självfallet även parkeringsplats. Vill du prova andra viner eller matställen ligger den charmiga lilla staden Moncalvo d'Asti endast ett par kilometer härifrån, och känner man för fysisk aktivitet så finns det tennisbanor och ridskola 3 kilometer bort.

Rummens inredning

Alla rum är fina och enkelt inredda med aircondition, minibar, Sat-TV samt trådlöst internet (dock ska man uppmärksamma att vi befinner oss på landet, varför förbindelsen inte är den snabbaste) samt badrum med dusch och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map