Agriturismo i Mombaruzzo i Piemonte

I Vigneti del Mandorlo

 
I Vigneti del Mandorlo är inte tillgänglig i dagsläget
I Vigneti del Mandorlo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Mombaruzzo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I Vigneti del Mandorlo är ett trevligt lantställe i sköna omgivningar. Den lantliga aspekten ska verkligen lyftas fram då naturen och landskapet här är mycket närvarande hela tiden. Luften är ren, stillheten råder, vinmarkerna är pittoreska och solnedgången över Alperna i horisonten är bedårande. Som pricken över i:et kan man även slappa vid den stora poolen.

Det finns restaurang på stället (som håller stängt på tisdagar) och gästerna kan utan problem vänta till deras ankomst med att besluta om de vill äta på stället eller ute. Väljer man att äta på ställets restaurang så väntar en traditionell casalinga-upplevelse med en fast meny bestående av antipasto, förrätt, huvudrätt, dessert och kaffe till ett fast pris. Det produceras även vin av gårdens druvor, men produktionen är inte på stället. Deras produkter Cortese Alto Monferrato DOC och Barbera DOC kan varmt rekommenderas.

Läs mer om I Vigneti del Mandorlo

Detta fina landställe öppnade i april 2007 och ligger endast ca 1 km från Mombaruzzo. Här finns också ett litet motionsrum och utomhus hittar man en lekplats för barnen. Är man golfintresserad, ligger det en 9-håls bana ca. 18 km härifrån och en 18-hålsbana ca 40 km bort. Rummen är fina och välmöblerade med enkel stil.

Dubbelrum Standard:
De 5 standardrummen har aircondition, satellit-TV och balkong/terrass. Rummen är lite olika inredda. Ett av rummen ligger på första våningen och är handikappvänligt. Här tar man sig lätt in- och ut ur lägenheten och hittar der nödvändiga hjälpmedlen.
Suite:
De 2 suiterna består av ett rymligt rum med dubbelsäng och skrivbord. Suiterna har aircondition, satellit-TV och balkong/terrass. Badrummet har badkar med jacuzzi och dubbla handfat.

Dölj texten
 
 
search map