Omdömen från Villa Allegra

 
Villa Allegra är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Allegra är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Miasino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Allegra

Läs personliga omdömen av Villa Allegra som ligger vid Ortasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Allegra. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härligt semesterställe

På Villa Allegra fick vi ett vänligt mottagande av vår värdinna. Vi boode i lägenheten på första våningen med egen altan, och det var en härlig trädgård med utsikt till sjön som vi även använde. Ett riktigt härligt ställe.

Ortasjön som semester-destination

Den mysiga lilla staden S. Giulio, som ligger ner mot sjön är verkligen värd att besöka. Båtturer ut till ön mitt i sjön och det gamla klaster är en fin utflykt.

Villa Allegra
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Om träden i trädgården hade blivit ansade längst upp (vilket är möjligt) så hade utsikten varit ännu bättre från 1:a våningen.
 
Själva boendet på Villa Allegra
Lägenhet m. 2 sovrum (Casa Clò) m. 4 sovplatser

Inte så mycket köksredskap.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt semesterställe

Stor, härlig lägenhet i ett vackert gammalt hus, beläget i en vacker park/trädgård med utsikt till sjö och berg.
Värdinnan är mycket tillmötesgående och söt, och har en massa goda förslag på utflykter i området.

Ortasjön som semester-destination

Villa Allegra
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Allegra
Lägenhet m. 1 sovrum (Casa Balè) m. 2+1 sovplaster
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

April i Italien

Vi är en familj på 4 personer, med två barn under skolåldern. Vi valde Villa Allegra på grund av läget, trädgården och en charmig lägenhet i en vacker byggnad med atmosfär och stil. Bostaden motsvarade våra förväntningar och barnen hade roligt i trädgården. Värdskapet var trevligt och deras lokala guidebok gav oss många tips till utflykter. Vädret var växlande i april då vi var där. Vi hade allt från snö på åsarna till cirka 20 grader och sommarvärme. Vi varierade utflykter till de närmaste sjöarna och i fjällområdena, till en tur upp i Alperna på 3000 meter, till museum, lite shopping och inneaktiviteter. Väljer man denna lägenhet för en vistelse i Piemonte, bor man i ett lugnare område men har många möjligheter för upplevelser, även om man måste köra en del.

Ortasjön som semester-destination

Villa Allegra
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Allegra
Lägenhet m. 2 sovrum (Casa Clò) m. 4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Snygg lägenhet

Vi har haft en härlig semester i Villa Allegra. Lägenheten är trevligt elegant och full av charm. Den saknade ingenting. Välutrustat kök, stort badrum och sovrum och inredningen är väl genomtänkt. Huset och trädgården är utmärkt upprätthålls . Mottogs av Marc Hella har också idéer för utflykter.
Vi kan rekommendera restaurangen brödet och vinet på torget i stan. Vi hade cyklar med men det är inte den bästa cykeltur ner till staden så fann vi att parkera på stationen längs banan där det finns gratis parkering på gräset och sedan cykla ner i staden därifrån . Skulle vilja rekommendera en semester i Villa Allegra om du vill ha lugn och vackra omgivningar.

Ortasjön som semester-destination

Villa Allegra
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Allegra
Lägenhet m. 1 sovrum (Casa Balè) m. 2+1 sovplaster
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Perfekt vistelse med hemtrevlig atmosfär

I September 2016 tillbringade vi 5 nätter på Villa Allegra och var super glada från början till slut. Vi var på en familjeresa med mamma, vuxna barn + älskare och det fanns tillräckligt med utrymme för både att vara tillsammans och ha tid för sig själva. Villa Allegra ligger i vackra omgivningar med utsikt över Orta sjön och nära till den mysiga huvudstad Orta San Giulio (5 min med bil).

Vi möttes av mycket fint välkomnande och i allmänhet initiativet som en hemtrevlig atmosfär under vår vistelse.

Ortasjön som semester-destination

Villa Allegra
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Allegra
Lägenhet m. 3 sovrum (Casa Vale) m. 4+2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Allegra

Bilderna på In-Italia hemmsidan ger inte storleken på rummen rättvisa. Vi blev positivt överraskade av nivån och inredningen av rummen. Var medveten om att vattenkokare i köket endast aktiveras av en omkopplare

Ortasjön som semester-destination

Allessi Outlet är i Omegna (som också har en liten fin gammal stad) lätt att nå (men inte är viktiga för oss;) ..
Gellato (utmärkt) vid rondellen i Orta s. Gulio är mycket tillråda (vanligtvis sitter där redan folk där). Bad Orta intill -. Antingen gratis på gräsmattan under träden, eller med betalning och således utrymme med sina egna stolar / paraplyer och "dressing skjul". Här är det bra att komma i tid till 3-timmars parkering på gatan - annars blir det upptagen / svårt.
Middag med panorama, rakt ut från marken och rakt igenom första rondellen, sedan höger (ca 5 minuter med bil) - vi har inte hittat något på menyn som inte smakar underbart - tyvärr inte det exakta namnet på hotellet / Albergos inkl restaurang till hands.

Villa Allegra
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Till fots är det lite svårt att komma bort från huset, inte egentligen en väg för fotgängare.
 
Själva boendet på Villa Allegra
Lägenhet m. 1 sovrum (Casa Balè) m. 2+1 sovplaster
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från tyska. Klicka här för att se originalet

Casa Sera

Vi har njutit av en riktigt härlig vecka, där vi från första ögonblick var välkomna alla tre, vi hade nämligen vår hund med.
Den njöt av den stora härliga trädgården med utsikt som är riktigt fin. Det var första men absolut inte sista gången vi bodde på Villa Allegra.

Ortasjön som semester-destination

Villa Allegra
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Allegra
Lägenhet m. 1 sovrum (Casa Serra) m. 2+1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Allegra

Vår lägenhet i Villa Allegra var trevligt och praktiskt utrustad och saknar inga faciliteter. Det var ett härlig lugn, trots vissa billarm från gatan. Man bör inte välja platsen om du vill ha en strandsemester. Tillgång till sjön (som är vackra, rena) är inte lätt, parkeringsförhållandena är omöjligt / svårt och det är en lång och slingrande bergsväg (ingen trottoaren) om du försöker gå ner. Vyn är vacker, särskilt vi har haft det varje kväll när vi gick ut för att äta på "Battle of Britain", som är en härlig italiensk restaurang inom gångavstånd. Uppfarten till fastigheten är belägen på sluttande mark samtidigt finns en stängningsmekanism för dörren som sitter i marken, innebär detta att fler bilar kan fastna med bakre stötfångare (särskilt stora och långa fordon på grund. Det mycket sluttande terräng), var vi tvungna att ha vår bil en verkstad med bruten stötfångare när vi kom hem. Vi sade till ägaren vid avresan, och hon bekräftade att hon var väl medveten om problemet och att det kommer att rättas till inom det närmaste året (vilket naturligtvis inte hjälpte oss ...)

Ortasjön som semester-destination

Platsen är lite isolerad om du (som vi) skulle vilja gå och se och uppleva sevärdheter i Piemonte, räkna med lite körning, i sin tur, det finns mycket att se: Ex:. Andra sjöar med bådfarter, Isola Bella, Mattarone -bjerget, del Toce vattenfall, Santa Catarina del Sasso, Milano (om du gillar museer). Orta San Giulio är en charmig stad, och i synnerhet den heliga Orta berget med 20 kapell är värda ett besök. Det finns också många bra outletbutiker utanför Milano

Villa Allegra
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Allegra
Lägenhet m. 3 sovrum (Casa Vale) m. 4+2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Utmärkt!

Vi upplevde en verklighet som helt motsvarade bilderna från hemmet. Runt omkring oss var otroligt hög standard

Ortasjön som semester-destination

Villa Allegra
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

På grund av mycket trafik så är det svårt att vandra i området
 
Själva boendet på Villa Allegra
Lägenhet m. 1 sovrum (Casa Balè) m. 2+1 sovplaster
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Charmigt och trevlig boende

Vi är väldigt nöjda med vår vistelse i Italien. Fin lägenhet och härlig trädgård med fantastisk utsikt. Serviceinriktad och vänlig värdinna och ägare.

Villa Allegra
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Allegra
Lägenhet m. 3 sovrum (Casa Vale) m. 4+2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2016
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 
search map