Semesterbostad i Miasino vid Ortasjön

Villa Allegra

Pris från per pers.
Terrass till Casa Clò Casa Clò Casa Balè
 
Villa Allegra är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Allegra är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Miasino här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Allegra är en praktfull herrskapsvilla från 1890 som ligger i gröna omgivningar med utsikt över Ortasjön och Monte Rosa i bakgrunden. Här på 500 meters höjd har man en slående utsikt över sjö och berg. Det finns möjlighet att hyra segelbåt nere vid Vilal Allegras privata bro nere vid Ortasjön.

Gångavstånd till supermarket

Ursprungligen är villan byggd som ett stall till en herrgård i området, vilket hästhuvudet på gaveln avslöjar. Men då man la ner stueriet, renoverade och moderniserade den nuvarande ägaren villan noggrant och bevarade den stora parken som tillhör lantstället. Den närmaste byn Miasino ligger på gångavstånd (ca. 600 meter) medan det är ca. 3 km till Ortasjön och Medeltidsstaden Orta San Giulio samt 3 km till Armeno där man finner ett större supermarket. Det finns även två matställe inom kort avstånd (ca. 300 m + 800 m).

Läs mer om Villa Allegra

Möblerade terrasser

Villans fyra lägenheter är rymliga och de har alla utsikt mot Ortasjön (med undantag Casa Serra) - en skön mix av park, himmel, sjö och berg. Alla lägenheter har en möblerad terrass. Det är möjligt att använda sig av ställets gemensamma tvättstuga (gratis).

Lägenheterna på Villa Allegra

Casa Serra med 2+1 sovplatser

Lägenhet på första våningen på 70 m². Den består av ett uppehållsrum med öppet kök med fyra gasplattor och ugn, sovrum med dubbelsäng och kamin samt ett gult badrum med toalett, dusch och hårtork. Lägenheten har dessutom satellit-tv och internet. Denna lägenhet har möjlighet för en extra säng men observera att sovrummet och uppehållsrummet inte är åtskilda med en dörr och man ska gå igenom sovrummet för att komma till badrummet. Privat terrass både på baksidan av byggnaden under ett valv och i trädgården som vänder mot sjön.

Casa Balè med 2+1 sovplaster

Lägenhet på första våningen på 80 m² med utsikt till berg, skog och sjö. Den består av uppehållsrum, kök med fyra gasplattor och ugn, stort sovrum med dubbelsäng och kamin samt stort badrum med toalett, duch, badkar och hårtork. Lägenheten har dessutom satellit-tv och internet. Denna lägenhet har möjlighet för en extra säng men observera att man ska gå igenom sovrummet för att komma till badrummet. Privat terrass i trädgården framför lägenheten

Casa Clò med 4 soveplatser

Lägenhet på andra våningen på 90 m² medutsikt över skog, berg och sjö. Den består av ett uppehållsrum med öppet kök med soffa, spisen har fyra gasplattor och ugn, sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Lägenheten har dessutom satellit-tv och internet. Privat möblerad terrass på andra våningen på 25 m² med utsikt över Ortasjön.

Casa Vale med 4+2 soveplatser

Lägenhet på två våningar (första och andra våningen) på 140 m² med utsikt över skog, berg och sjö. Första våningen består av uppehållsrum med bibliotek och kamin, stort kök med soffa, fyra gasplattor, ugn och diskmaskin, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett, badkar och hårtork (samt en privat samlig av klassiska nakenbiler). Andra våningen på vinden, uppehållsrum med möjlighet för två extra sängar och sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och badkar. Lägenheten har dessutom satellit-tv och internet. Privat möblerad terrass på 50 m² i trädgården.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Residence Casa sul Lago

Orta San Giulio, Piemonte

Residence Castello Oldofredi

Peschiera Maraglio, Lombardiet

Appartamenti Camin Colmegna

Colmegna, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Hotel Ghiffa

Ghiffa, Piemonte

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

Populärt i Piemonte

search map