Semesterbostad i Miasino vid Ortasjön

Villa Allegra

Terrass till Casa Clò Casa Clò Casa Balè
 
Villa Allegra är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Allegra är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Miasino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du har gångavstånd till restaurang och mataffär

Den närmaste byn Miasino ligger på gångavstånd (ca. 500 meter). Den lilla staden är inte stor men bjuder på trånga gränder och du hittar här post, apotek, mataffär, bensinstation, tobaksaffär, bar och restaurang.

Tilll Ortasjön och Medeltidsstaden Orta San Giulio är det ca 3 km liksom tilll Armeno där du har en större supermarket. Det finns även två matställe inom kort avstånd (ca. 300 m och 800 m, vilket är praktiskt de dagar du inte vill stå vid spisen.

Du har en underbar utsikt

Ursprungligen är alltså huset byggt som ett stall vilket hästhuvudet på gaveln avslöjar. Men efter att de lagt ner verksamheten, renoverade och moderniserade den nuvarande ägaren byggnaden noggrant. Han passade även på att bevarade den stora parken, på 5000 m² och som tillhör lantstället. Detta innebär att du är omgiven av gröna, sköna omgivningar med utsikt över Ortasjön och Monte Rosa i bakgrunden. Här på 500 meters höjd har du som sagt en slående utsikt över både sjö och berg.

Området lämpar sig till sköna promenader och cykelturer och det finns möjlighet att hyra segelbåt vid Villa Allegras privata brygga som du har nere vid Ortasjön. Det finns dessutom möjlighet till tennis och ridning i närheten liksom rafting, kanotpaddling och hydrospeed i floden Sesia. Utöver etta finns det fyra golfbanor nära Miasino.

Läs mer om Villa Allegra

Möblerade terrasser

Villans fyra lägenheter är rymliga och de har nästan alla utsikt mot Ortasjön (med undantag Casa Serra) - en skön mix av park, himmel, sjö och berg. Alla lägenheter har en möblerad terrass. Faciliteterna är Sat-TV, Wi-Fi och badrum med hårtork. Det är möjligt att använda sig av ställets gemensamma tvättstuga (gratis). Tänk på att alla extrakostnader ska betalas kontant på plats.

En person vid namn Giorgo Cadei kommer och möter upp dig för att ge dig dina nycklar vid bensinstationen Tamoli i Miasino ca 300 meter från boendet. Vänligen ring +39 333 685 9707 för att komma överens med honom vilken ankomsttiden är, den måste vara inom tiderna 15.00-20.00. Han är även den person som du kan rådfråga om du behöver råd och tips på sevärdheter m.m. Alternativt kan du ringa Villa Allegra på +39 0322 910743. Du kan även ringa Valeria på +39 335 1382135 samt att det går bra att mejla Giorgio. Se mer info under vouchernote.

Lägenheterna på Villa Allegra

Lägenhet m. 1 sovrum (Casa Serra) m. 2+1 sovplatser

Lägenhet på bottenvåningen på 70 m². Den består av ett uppehållsrum med öppet kök med fyra gasplattor och ugn, sovrum med dubbelsäng och kamin samt ett gult badrum med toalett, dusch och hårtork. Denna lägenhet har möjlighet för en extra säng men observera att sovrummet och uppehållsrummet inte är åtskilda med en dörr och man ska gå igenom sovrummet för att komma till badrummet. Privat terrass både på baksidan av byggnaden under ett valv och i trädgården som vänder mot sjön.

Lägenhet m. 1 sovrum (Casa Balè) m. 2+1 sovplaster

Lägenhet på bottenvåningen på 80 m² med utsikt till berg, skog och sjö. Den består av uppehållsrum, kök med fyra gasplattor och ugn, stort sovrum med dubbelsäng och kamin samt stort badrum med toalett, duch, badkar och hårtork. Denna lägenhet har möjlighet för en extra säng men observera att man ska gå igenom sovrummet för att komma till badrummet. Privat terrass i trädgården framför lägenheten

Lägenhet m. 2 sovrum (Casa Clò) m. 4 sovplatser

Lägenhet på första våningen på 90 m² med utsikt över skog, berg och sjö. Den består av ett uppehållsrum med öppet kök med soffa, spisen har fyra gasplattor och ugn, sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Privat möblerad terrass på andra våningen på 25 m² med utsikt över Ortasjön.

Lägenhet m. 3 sovrum (Casa Vale) m. 4+2 sovplatser

Lägenhet på två våningar (första och andra våningen) på 140 m² med utsikt över skog, berg och sjö. Första våningen består av uppehållsrum med bibliotek och kamin, stort kök med soffa, fyra gasplattor, ugn och diskmaskin, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett, badkar och hårtork (samt en privat samlig av klassiska nakenbilder). Andra våningen på vinden, uppehållsrum med möjlighet för två extra sängar och sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och badkar. Privat möblerad terrass på 50 m² i trädgården.

Dölj texten
 
 
search map