Hotell i Meina i Piemonte

Hotel Villa Paradiso

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Villa Paradiso ligger alltså på Maggiore-sjöns syvästliga bredd, endast ca 50 meter från sjön. Hotellet, som byggdes redan på mitten av 1800-talet, bjuder än i dag på en "old school" känsla något som uppskattas av många. Med andra ord, letar du efter ett modernt boende då är detta inget hotell för dig. Letar du däremot efter ett boende intill sjön, ja då kan detta vara ett bra alternativ.

Här finns både pool och privat strand

Hotellet ligger som sagt endast ca 50 meter från vattnet och det enda som skiljer dig och den privata stranden åt är kustvägen, som i vissa perioder på året kan vara trafikerad. På den "stranden" har du tillgång till solstolar och parasoll och det är först till kvarn principen som gäller. Alternativt kan du bege dig till hotellets lilla poolområde där du också har solstolar och parasoll till ditt förfogande.

Läs mer om Hotel Villa Paradiso

Terrass med sjöutsikt

Hotellet har egen restaurang samt en terrass med fin sjöutsikt där det finns bord och stolar utplacerade. Det som serveras är givetvis regionala rätter med både kött och fisk att välja mellan. Det går också bra att få vegetariska alternativ, säg bara helst till i god tid innan så att de hinner förbereda sig.

På Hotel Villa Paradiso finns även en reception som har öppet 24/7,ett gemensamt TV-rum, frukostmatsal, restaurang, bar och konferensrum. Hotellet har en del grupper och passar dig som vill ha en bra utgångspunkt att besöka sjöns olika sevärdheter.

Rum med eller utan sjöutsikt

Du kan välja mellan rum som vänder ut mot trädgården och rum som ligger ut mot sjön. Väljer du det sistnämnda bör du tänka på att vägen intill kan ibland vara trafikerad. Alla rum har Wi-Fi, telefon, minibar, Sat-TV, säkerhetsbox, värme och aircondition om så önskas. Privat badrum med dusch/kar och hårtork finns också.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Grand Hotel Bristol Stresa

Stresa, Piemonte

Hotel Flora

Stresa, Piemonte

Hotel Il Giardinetto

Pettenasco, Piemonte

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map