Hotell i Meina i Piemonte

Hotel Villa Paradiso

 
Hotel Villa Paradiso är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Villa Paradiso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Meina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Villa Paradiso ligger alltså på Maggiore-sjöns syvästliga bredd, endast ca 50 meter från sjön. Hotellet, som byggdes redan på mitten av 1800-talet, bjuder än i dag på en "old school" känsla något som uppskattas av många. Med andra ord, letar du efter ett modernt boende då är detta inget hotell för dig. Letar du däremot efter ett boende intill sjön, ja då kan detta vara ett bra alternativ.

Här finns både pool och privat strand

Hotellet ligger som sagt endast ca 50 meter från vattnet och det enda som skiljer dig och den privata stranden åt är kustvägen, som i vissa perioder på året kan vara trafikerad. På den "stranden" har du tillgång till solstolar och parasoll och det är först till kvarn principen som gäller. Alternativt kan du bege dig till hotellets lilla poolområde där du också har solstolar och parasoll till ditt förfogande.

Läs mer om Hotel Villa Paradiso

Terrass med sjöutsikt

Hotellet har egen restaurang samt en terrass med fin sjöutsikt där det finns bord och stolar utplacerade. Det som serveras är givetvis regionala rätter med både kött och fisk att välja mellan. Det går också bra att få vegetariska alternativ, säg bara helst till i god tid innan så att de hinner förbereda sig.

På Hotel Villa Paradiso finns även en reception som har öppet 24/7,ett gemensamt TV-rum, frukostmatsal, restaurang, bar och konferensrum. Hotellet har en del grupper och passar dig som vill ha en bra utgångspunkt att besöka sjöns olika sevärdheter.

Rum med eller utan sjöutsikt

Du kan välja mellan rum som vänder ut mot trädgården och rum som ligger ut mot sjön. Väljer du det sistnämnda bör du tänka på att vägen intill kan ibland vara trafikerad. Alla rum har Wi-Fi, telefon, minibar, Sat-TV, säkerhetsbox, värme och aircondition om så önskas. Privat badrum med dusch/kar och hårtork finns också.

Dölj texten
 
 
search map