Omdömen från Agriturismo Ma Che Bel Castello

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Ma Che Bel Castello

Läs personliga omdömen av Agriturismo Ma Che Bel Castello som ligger i Piemonte. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Ma Che Bel Castello. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fokus på njutning

Maranzana har två rum och ifall man vill ha frukost och middag, så kan man avnjuta det på stället. Med betoning på njuta, här serveras lokal mat med en fantasifull dekration och kvällen kryddas extra med det lokala vinet. Vår rum låg på första våningen och det levde upp till beskrivningen. Det är många olika utflyktsmöjligheter elller så kan man låta bli och bli kvar på stället. Vi rekommenderar att man äter en enklare lunch och tar med sig något lätt äta nere vid poolen. Det närmaste mataffär ligger ca 20 km bort. Vi bodde här fyra nätter och vi valde att bli på borgen hela tiden, vilket vi absolut inte ångrar.

Maranzana som semester-destination

Agriturismo Ma Che Bel Castello
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Agriturismo Ma Che Bel Castello
Fyrbäddsrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map