Semesterbostad i Limone Piemonte i Piemonte

Residence Limone

 
Residence Limone är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Limone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Limone Piemonte här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Limone ligger i slutet av ortens gågata med vackra berg i bakgrunden. Det är enkelt att ta sig hit med tåg då stationen endast ligger 50 meter bort.

På stället finns det 40 lägenheter, restaurang, snack-bar med möjlighet för frukost, reception, fitness-rum, lekrum, takterrass, internat point, tvättstuga och parkering. Gästerna har fri tillgång till poolen på det närliggande Grand Hotel Principe, som ligger ca. 600 m bort (uppför).

Läs mer om Residence Limone

Här finns i allt 40 lägenheter på 5 våningar, fördelade mellan standard och superior. De har alla kokvrå, telefon, sat-tv, internet, safety-box och hårtork. En del av dem har även balkong. De är alla fint men enkelt inredda. Den enda skillnaden mellan standard och superior lägenheterna är att superior är nyrenoverade.

Enrumslägenhet Superior med 3 sovplatser
- Uppehållsrum med dubbelbäddsoffa eller två enkel bäddsoffor, enkelbäddsoffa, kokvrå och badrum med toalett och dusch. Det finns 5 av denna typ.
Tvårumslägenhet Standard med 5 sovplatser
- Uppehållsrum med dubbelbäddsoffa eller två enkel bäddsoffor, en enkelbäddsoffa, kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Det finns 8 av denna typ (några har balkong).
Tvårumslägenhet Superior med 4 sovplatser
- Uppehållsrum med dubbelbäddsoffa eller två enkel bäddsoffor, kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Det finns 10 av denna typ (några har balkong).
Tvårumslägenhet Superior med 5 sovplatser
- Uppehållsrum med dubbelbäddsoffa eller två enkel bäddsoffor, enkelbäddsoffa, kokvrå, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Det finns 2 av denna typ.

Dölj texten
 
 
search map