Hotell i Limone Piemonte i Piemonte

Grand Hotel Principe

 
Grand Hotel Principe är inte tillgänglig i dagsläget
Grand Hotel Principe är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Limone Piemonte här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det härliga Grand Hotel Principe ligger i lugna omgivningar vid foten av de vackra bergen, ca. 300 meter ovanför byns lilla centrum. Hotellet blev uppfört under 1930- talet och är byggt i typisk alpstil. Här råder en skön och avslappnad atmosfär i välordnade förhållanden men som dock kan framstå som lite gammaldags i inredningen.

Hotellet har restaurang med valfri meny och salladsbuffè, bar, uppehållsrum, hiss, bastu, fitenssrum, lekrum, internetpoint, garage och konferansrum. Utöver detta finns en trevlig grön trädgård med en stor pool med tillhörande solstolar och parasoller (och en rund barnpool, ca. 40 cm djup).

Läs mer om Grand Hotel Principe

Det finns flera standardrum och superiorrum på hotellet. De har alla samma faciliteter, telefon, satellit-TV, minibar och safetybox. Standardrummen ligger mot byn och dalen medans superiorrummen har balkong och vänder ut mot de veckra bergen. Det finns möjlighet för familjerum med plats för 4 personer.

Dölj texten
 
 
search map