Semesterbostäder & hotell i Limone Piemonte

 
Endast boende
Flyg + boende
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Limone Piemonte är en autentisk liten bergsort i de sydliga delarna av Alperna. Området ligger i den nedersta dalen i regionen Piemonte på gränsen till Frankrike och norr om Sanremo och Monaco.

Limone är en charmig ort med stenhus från 1100-talet, en karaktäristisk kyrka på bytorget och små gator var man finner diverse butiker. Här finns ett brett utbud av restauranger och maten är generellt ogd. Man finner de typiska pizzeriorna och de lite mer gastromomiska upplevelser samt goda viner till överkomliga priser. De vackra bergen bjuder på massor av naturupplevelser, antigen skidåkning om vintern eller trekking under resten av året.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Det är lätt att ta sig till Limone. Den närmsta flygplats är Torino ca. 11 mil bort eller Nice 10,5 mil. orten har även sin egen tågstation som är förbunden med den något större orten Cuneo med vidare förbindelser till Milano och andra större städer.

Läs mer om Limone Piemonte

Dölj texten
 
 

Rekommendationer till dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Hotel Meandro

Gargnano, Lombardiet

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Populärt i Piemonte

search map