Semesterbostad i Lesa i Piemonte

Villa Anna

 
Villa Anna är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Anna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lesa här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Anna ligger ut mot Maggioresjön med vacker utsikt över vattnet. Villan ligger även vid huvudvägen i Lesa så man får räkna med att höra trafiken när man bor här.

Man kommer in till villan genom en port som leder in till den stora trädgården på 800 m² där det förutom blommor och buskar finns trädgårdsmöbler. Det finns flera matställen på gångavstånd från villan om man inte vill laga maten själv. Det är ca. 10 minuters promenad mellan villan och den olympiska simbassängen och tennisbanor som man hittar i staden. I Belgirate (4 km) finner man färjeförbindelse till den andra sidan av sjön. Från villan har man dessutom endast 15 minuters bilfärd till två trevliga golfbanor.

Läs mer om Villa Anna

Villa med 8 sovplatser:
- Villan är fördelad på två våningar och är utrustad med tvättmaskin, diskmaskin och TV.
På första våningen kommer man in genom en stort och ljust uppehållsrum med stora fönster med sjöutsikt, öppen spis och matbord och stolar för 8 personer. Det finns dessutom utgång till en stor terrass med bord och stolar. Det stora och bra köket är utrustat med microvågsugn, ugn och bord med plats för 6 personer.
På andra våningen finns det sovrum med dubbelsäng samt utgång till en terrass med sjöutsikt, ett sovrum med två enkelsängar och två sovrum med enkelsängar samt två badrum med toalett och dusch/badkar.
På tredje våningen finns det ett rum som är inrett med två enkelsängar och eget badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map