Semesterbostäder & hotell i Lesa

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hur namnet har fått sitt namn, är osäkert, men staden uppstod förmodligen för över tusen år sedan, liksom många av de övriga städerna runt sjön. Det ligger bland annat åtskilliga kyrkor i området, som vittnar om den rika historien. Idag kännetecknas staden dock också av flotta villor från slutet av 1800-talet, vilka byggdes av välmående som önskade sig en semesterbostad i vackra omgivningar. 

Även om staden inte längre är förknippad med de välmående, är Lesa fortfarande ett idealt resmål för dig, som önskar komma bort från vardagens stress. Redan genom att sitta på terrassen och betrakta den vackra naturen med sjön och bergen, är en sann lisa för själen. Därtill kommer, att du utöver de intressanta historiska sevärdheterna kan spendera semestern på aktiva upplevelser. Det ligger t.ex. flera erkända golfbanor inom kort räckvidd, liksom den närliggande Parco Nazionale Valgrande bjuder in till vackra vandringsturer. En aktiv dag kan avslutas på en av alla trevliga restauranger nära Lesa - däribland många Michelin-restauranger. 

Karta över Lesa

Klicka på kartan här nedan för att få en snabb överblick över staden, samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Läs mer om Lesa

Dölj texten
 
 
search map