Omdömen från Villa Bricco dei Cogni

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Bricco dei Cogni

Läs personliga omdömen av Villa Bricco dei Cogni som ligger i Piemonte. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Bricco dei Cogni. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Villa Bricco dei Cogni

La Morra som semester-destination

Villa Bricco dei Cogni
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Bricco dei Cogni
Rum nr. 4,5
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Bricco dei Cogni

La Morra som semester-destination

Villa Bricco dei Cogni
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Bricco dei Cogni
Rum nr. 4,5
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2019
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bo här!

Ett fantastiskt boende, vänlig och hjälpsam värdinna (frun i huset som hade man och två flickor).
Och ligger bedövande vackert! God frukost!!! Huset är gammalt och trevligt renoverat - allt i gammal stil. Ingen AC, men värdinnan ställde in en fläkt i rummet - så vi kunde sova på nätterna - funkade jättebra! Ren o fin pool.
Perfekt utgångspunkt för att besöka vingårdarna i området! Även ett bra område för vandring & cykling! Piemonte har inte bara fantastiska viner utan även mycket god mat!!!
Vi besökte 3 vingårdar i lite olika storlekar med Tour i deras vinkällare & Vinprovning. Ett måste när man är här.
Detta område i Piemonte påminner om Toscana med sina kulliga landskap. Känns också mindre turistiskt. Vi flög till Milano Linate, hyrde bil med GPS och åkte ner på 2 timmar (16 mil). Väldigt smidigt! Och tack In Italia för hjälp med detta fantastiska B&B och tips!

Villa Bricco dei Cogni
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Bricco dei Cogni
Trippelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Bedömning av Villa Bricco dei Cogni

La Morra som semester-destination

Villa Bricco dei Cogni
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Villa Bricco dei Cogni
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Bricco dei Cogni

Villa Bricco dei Cogni
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Bricco dei Cogni
Trippelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Bricco dei Cogni

Mycket trevligt ställe med bra atmosfär och vänligt och hjälpsamt värdpar.

Perfekt läge med fantastisk utsikt och lätt att ta sig runt till omkringliggande städer.

Rent och fint.

Villa Bricco dei Cogni
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Bricco dei Cogni
Trippelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Drömsemester för den som vet vad man är ute efter!

Jag och min sambo bokade detta boende lite i blindo då vi inte var helt hundra på vad vi skulle få.
Till all vår positiva överraskning så var hotellet många gånger bättre än vad vi kunde hoppas på.
Då vår resa var inriktad på att uppleva vad Piemonte har att erbjuda i Vin och Matväg så kunde vi inte be om något bättre område. Massvis av Vingårdar och vinbarer i närheten och gott om restauranger att besöka.
Välkomnandet av värdinnan kan vi verkligen inte be om någon ändring på, varmt och genuint!
Hotellet var väldigt mysigt och hemtrevligt inrett.
Poolen kom väl till hands för att svalka sig då det var väldigt varmt under den period vi besökte Verduno.
Rekommenderas starkt till er som vill besöka en av Piemontes vackraste platser, något avskilt men endast ett stenkast från restauranger och vingårdar.

Rekommendationer till andra gäster

Planera i tid och boka in besök på vingårdar kan vara en god idé då många är av det mindre slaget som drivs av en familj.
Restauranger finns det gott om men en som stack ut under vårt besök var "Bovio" i La Morra, en mycket fin restaurang med tydliga ambitioner om att leverera högklassig mat, dessutom beläget med en av, om inte den vackraste utsikten från en restaurang i kommunen.

Villa Bricco dei Cogni
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Bricco dei Cogni
Dubbelrum

Endast AC saknas, annars helt utmärkt !
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Fantastiskt ställe med bra stämning

Detta ställe är fyllt med gammal italiensk konst och det är en otroligt passande stämning på stället, och värdparet tog så bra hand om oss - fullt ut! Ett ställe för livsnjutare, inte för barnfamiljer. Det var ett extra plus att omgivningarna omkring huset var vackra och fina, här kan nämnas ett superfint poolområde, toalettfaciliteter vid poolen, ett stort gemensamt kök med stort kylskåp för husets gäster, samt ett riktigt trevligt lusthus där man kunde vara 12 personer och grilla tillsammans.

Rekommendationer till andra gäster

Det finns många vingårdar i området men arrangera ert besök hemifrån. Kör en tur till de närliggande städerna och ät lunch på en av många lokala restauranger. Värdparet kan hjälpa er med rekommendationer.
En middagsrestaurang vi varmt kan rekommendera i La Morra är Bovio. Beställ bord i god tid - kanske tom hemifrån!

Villa Bricco dei Cogni
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Bricco dei Cogni
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Villa Bricco dei Cogni

Villa Bricco dei Cogni
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Villa Bricco dei Cogni
Enkelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 1 Vuxen
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet
Monica och Per från Bankeryd i Sverige bodde på Villa Bricco dei Cogni i La Morra från den 25. till den 30. juni 2012. Sedan fortsatte turen till Hotel Villa Kinzica i Sale Marasino samt Relais Duca di Dolle i Cison di Valmarino.

Kontakten med er och den hjälp vi har fått har varit suverän. Vi kommer att boka genom er fler gånger och vi rekommenderar er till våra vänner
Bricco dei Cogni: Ett fantastiskt ställe där vi mottogs väldigt personligt av familjen. Rummet var rymligt och fräscht med underbar utsikt. Familjen hjälpte gärna till med tips på restauranger och utflykter. Maten vi åt på restaurangen Bercau var oförglömlig. Härlig pool.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 
search map