Agriturismo i La Morra i Piemonte

Villa Bricco dei Cogni

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Bricco dei Cogni ligger med fin utsikt strax utanför den lilla stadsdelen Rivalta och floden Tánaro utanför den charmiga staden La Morra. Från stället har man utsikt över hela dalen och de omkringliggande vinmarkerna.

Fridfull placering

Trafiken i området är minimal och tillvaron präglas av vin och god mat. Den berömda vinstaden Alba ligger endast 10 km bort medan man finner de närmaste restaurangerna i byn Verduno ca. 1,5 km bort.

Läs mer om Villa Bricco dei Cogni

En stund vid öppna spisen

Det gamla huset är helt restaurerat och fint inrett av de nuvarande ägarna. Gästerna bor faktiskt i samma hus som ägarna och delar med dem utgång till det fina uppehållsrummet där fruskosten serveras, och till läsrummet med öppen spis samt den stora trädgården. Tomten är otroligt fin och välbehållen med många fina blommor och plantor.

Lugn och ro

Sex av rummen på andra våningen har inretts för uthyrning, och här får man mer än bara ett rum med frukost. Möblemanget är verkligen utsökt, badrummen flotta och komfortabla och här finns plats även till barn - ägaren själv har sex barn - i ett par av rummen, var det finns plats på loftet. Dock ska det sägas att stället inte inbjuder till lek och spring, då det finns många fina detaljer i villan, av äldre dato. Stället ägnar sig istället bättre till par (eventuellt med lite äldre barn), som söker en lugn och avslappnad semester i vackra omgivningar. Tre av rummen vänder mot byn Verduno medan de andra tre vänder mot vinmarkerna på andra sidan. Flera av rummen har balkong.

Slappa vid poolen

Nedanför huset finns en härlig pool (12 x 6 m) där man kan slappa i solen eller under parasollerna samtidigt som man njuter av det bästa som produceras i dessa trakter: nämligen vin!

Värt att köra efter

Summa sumarum är detta ett trevligt ställe till rimliga priser och utan tvekan en upplevelse för dem som söker avkoppling bland vinmarker och skön komfort.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map