Omdömen från Rocche Costamagna Art Suites

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Rocche Costamagna Art Suites

Läs personliga omdömen av Rocche Costamagna Art Suites som ligger i Piemonte. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Rocche Costamagna Art Suites. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Rocche Costamagna Art Suites

Rocche Costamagna Art Suites
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Man kan höra gatan något
 
Själva boendet på Rocche Costamagna Art Suites
Dubbelrum Mistero med terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Rocche Costamagna Art Suites

Rocche Costamagna Art Suites
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Rocche Costamagna Art Suites
Dubbelrum Armonia med terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ett fantastiskt ställe

Vi bodde 4 nätter på Rocce Costamagna i rummet "Mistero" som har en stor terrass med en fantastisk utsikt över vinfälten och på klara dagar kunde man se enda till Matterhorn. Rummet var målat i delikata färger, och var rent och snyggt. Ett litet "kök" där man kunde laga kaffe/te och så var där ett kylskåp med vatten/öl/vin som man kunde förse sig med mot betalning på avresedagen. God frukost och trevlig personal. Kan varmt rekommendera stället.

Rekommendationer till andra gäster

Rekommenderar att äta på Osteria Pizzeria per Bacco - en av de bästa pizzorna vi har ätit i Italien. Vi åt där 2 gånger. Vill också rekommendera Bovio - men boka bord i förväg. Annars är det fint att köra runt till de många små landsbyarna i Langheområdet nedanför La Morra.

Rocche Costamagna Art Suites
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Rocche Costamagna Art Suites
Dubbelrum Mistero med terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Fantastiska dagar i La Morra hos Rocche Costamagna

Vi bodde på Mistero under 6 dagar i månadsskiftet september/oktober. Vi hade läst goda rekommendationer på förhand, så våra förväntningar var höga. Rocche Costamagna levererade på varenda punkt. Fantastiskt rum med panoramautsikt från två balkonger och en stor terrass med eftermiddagssol. Rent och snyggt, riktigt bra frukost - för att inte tala om personalen som bara ska ha rosor. Flott restaurang, nästa rena museet. Det finns bara ett (lyx)problem med ett sådant här ställe - vi har blivit så bortskämda så att det kommer att bli svårt att hitta något liknande i framtiden. Så vi kommer garanterat tillbaka när första tillfälle ges, även om detta redan var vårt andra besök i La Morra.

Rekommendationer till andra gäster

Promenader i vinfälten får man aldrig nog av!

Rocche Costamagna Art Suites
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Rocche Costamagna Art Suites
Dubbelrum Mistero med terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

En upplevelse och ett ställe utöver det vanliga.

Vi hade nöjet att ha 3 övernattningar på detta fantastiska ställe med en utsikt som nästan inte kan beskrivas - så vacker är den.

Gästfriheten och hjälpsamheten från personalen och ägaren mötte oss från första stund tills vi desvärre var tvungna att säga farväl för att dra vidare ut i underbara Piemonte.

Rummet och badrummet är toppen och minibar plus urvalet av vinhusets produktion är lika bra. Och så är det också möjligt att laga kaffe och the.
Frukosten är också super, och atmosfären är väldigt behaglig.

Vi anmälde oss till vinsmakning på stället, för övrigt tillsammans med ett finskt par. Där fick vi en väldigt trevlig eftermiddag, som avslutades med en rundvisning i kantinan av självaste ägaren, som vi snackade mycket med under vår vistelse.

Vi köpte också hem lite smakprover - men det var alldeles för lite. Men lusten att återvända senare, var stor.

Som alltid - stort tack till In Italia för snabb expedition och hjälp.

Rekommendationer till andra gäster

Nästan mitt emot där vi bodde ligger turistkontoret, som var väldigt hjälpsamma med utflyktsmål och andra upplysningar. De pratar bra engelska.

Det ligger fler restauranger i La Morra än man först räknar med när man först går runt i byn, så man skall bara försöka sig fram.

Kom ihåg att beställa bord på restaurang Bovio som ligger 500 m ned på vägen. Det gjorde inte vi, så det fanns inte plats till oss två även på en vanlig tisdag kväll.

Rocche Costamagna Art Suites
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Rocche Costamagna Art Suites
Dubbelrum Mistero med terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Rocche Costamagna Art Suites

Rocche Costamagna Art Suites
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Rocche Costamagna Art Suites
Dubbelrum Magia med terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Charmerande och trevligt ställe

I den lilla trevlig staden La Morra ligger Rocche Costamagna Art Suites, ett mycket charmigt och lugnt vinhus med fyra rum(?). Huset ligger mycket centralt men ändå lugnt. Trevliga och vänliga värdar och en rar atmosfär i huset. La Morra har flera härliga restauranger och är ett bra utgångspunkt för utflykter i Barolo-området. Det finns också riktigt bra möjligheter för vandringsturer både i vinmarkerna och genom de många nötplantagerna som är karaktäristiska för området.

Rocche Costamagna Art Suites
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Rocche Costamagna Art Suites
Dubbelrum Armonia med terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En fantastisk plats på områdets högsta punkt

Fantastiskt beläget (något som man kanske kunde understryka ännu mera i marknadsföringen, då det blir svårt att bli beskylld för att ha överdrivit läget - det är fantastiskt vackert med utsikt över hela området).
Bara bilfärden upp till La Morra är vacker. Att stanna till vid foten av backen/berget och se på stan är en härlig upplevelse.
Själva Art Suites kan inte heller överskattas (och vi har rest i många år, upplevt mycket och är därför rätt kritiska).
Allt är av första klass och rummet och terrassen är kanon. Frukosten äter man på en stor och mysig terrass med äventyrlig utsikt. Och det bor ju bara tre andra par där så det är lugn och ro också.
Själva La Morra är en liten stad som inte har det största utbudet av restauranger, men det finns vad man behöver om man stannar 2-4 dagar. Men annars finns det så klart möjlighet att använda La Morra som utgångspunkt för utflykter i området.
En helt igenom positiv upplevelse.

Rekommendationer till andra gäster

Besök Ciabot Berton (vinbonde/producent) som ligger på vägen upp mot La Morra - de talar engelska där och är mycket tillmötesgående och deras viner är fantastiska till bra priser. Ring och avtala innan.

Rocche Costamagna Art Suites
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Rocche Costamagna Art Suites
Dubbelrum Magia med terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk utsikt, precis mitt i Barolo

Vi hade beställt den av de 4 lägenheterna som hade utsikt - den är liten dyrare men värd det. - Fantastisk utsikt över Barolo.
Bra lägenhet med härlig terrass.
Det ligger mitt i Barolo-området så det finns massor av vinutflykter som kan ha sin utgångspunkt här.

Rekommendationer till andra gäster

Ristorante Bovio precis nedanför La Morra (400 meter från lägenheten) är verkligen bra. Deras provapå-meny är utmärkt och utsikten likaså.

Rocche Costamagna Art Suites
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Rocche Costamagna Art Suites
Dubbelrum Mistero med terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint ställe med bra läge.

Ett härligt ställe mitt i staden, och vi fick väldigt bra service. Kan helt klart rekommenderas.

Rocche Costamagna Art Suites
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Rocche Costamagna Art Suites
Dubbelrum Spazio med terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Casale Mattei

Corneliano d'Alba, Piemonte

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Ca' Rapulin

Calosso, Piemonte

Rekommendationer till dig

Hotel Ghiffa

Ghiffa, Piemonte

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Canale d'Alba, Piemonte

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

search map