Agriturismo i La Morra i Piemonte

Rocche Costamagna Art Suites

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vi befinner oss i La Morra centrum på kort gångavstånd från den kända Belvedere, varifrån man har en vacker utsikt över hela Langhe-området. Samma utsikt som man dessutom har från den fina gemensamma terrassen på stället.

Välkommen in i vinvärmen

Rocche Costamagna är en av de historiska vinkällarna i Barolo vinvärlden. Från första våningen har man ingång till själva enoteket där det finns ett bibliotek med böcker om mat och vin samt en avdelning för vinprovningar. Härifrån börjar även rundturen i vinkällaren.

Få rum = intim känsla

På andra våningen i det gamla huset som ligger ovanpå den historiska vinkällaren har ägaren Alessandro och hans fru Claudia inrett de fyra fina rummen som alla bjuder på något som vanligtvis är svårfunnet; egen terrass med bord och stolar varifrån man kan njuta av det förhoppningsvis goda vädret. På detta våningsplan finns även receptionen samt möjlighet att köpa viner.

Traditionell frukostbuffé

Frukosten serveras som buffé med både sötsaker som kakor och croissant men också mer traditionella saker som bröd, youghurt, pålägg och juice. Vi tycker inte att detta är ett ställe lämpat för barn men i stället kan vi rekommendera det till par.

Personligt inredda rum

Varje rum är personligt och varmt inredda i olika färger och med skön belysning. De har alla parkettgolv och är utrustade med aircondition, satellit-TV, minbar samt vattenkokare med diverse tesorter och nesscafè samt badrum med toalett och dusch. Rummen är även försedda med olika viner som man kan avnjuta på t.ex. terrassen (mot betalning).

Rummen på Rocche Costamagna Art Suites

Dubbelrum Armonia med terrass (med frukost)

Rummet Armonia består av dubbelsäng och har plats för en tredje säng. Det är utrustat med satellit-TV, telefon, minibar, badrum med toalet och dusch samt utgång till en bred solterrass med bord och stolar.

Dubbelrum Magia med terrass (med frukost)

Rummet Magia är utrustat dubbelsäng, satellit-TV, telefon, minibar, badrum med toalet och dusch samt utgång till en bred solterrass med bord och stolar.

Dubbelrum Spazio med terrass (med frukost)

Rummet Spazio består av dubbelsäng och har plats för en tredje säng. Det är utrustat med satellit-TV, telefon, minibar, badrum med toalet och dusch samt utgång till en bred solterrass med bord och stolar.

Dubbelrum Mistero med terrass (med frukost)

Rummet Mistero är utrustat dubbelsäng, satellit-TV, telefon, minibar, badrum med toalet och dusch samt utgång till en bred solterrass med bord, stolar och panorama utsikt.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Hotel Corte Gondina

La Morra, Piemonte

Hotel Villa Beccaris

Monforte d'Alba, Piemonte

Rekommendationer till dig

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

Populärt i Piemonte

Le Case della Saracca

Monforte d'Alba

Hotel La Bussola

Orta San Giulio

search map