Omdömen från La Ca' d'Olga

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av La Ca' d'Olga

Läs personliga omdömen av La Ca' d'Olga som ligger i Piemonte. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Ca' d'Olga. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av La Ca' d'Olga

La Morra som semester-destination

La Ca' d'Olga
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på La Ca' d'Olga
Suite
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2018
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe

Ett härligt ställe. Vi var 4 vuxna i en marklägenhet och det passade bra. Bäddsoffan var inte den bästa, men det gick bra ändå. Det finns goda möjligheter att sitta ut.
Frukosten är italiensk.
Personalen är verkligen rar, de talar inte så mycket engelska med med teckenspråk och ett leende kommer man långt. Poolen är också fin, dock inte så stort poolområde.
Restaurangen är superbra. De gör fantastisk mat - rekommenderas varmt!

La Morra som semester-destination

Ett supervackert område, med små städer som är trevliga att besöka.

La Ca' d'Olga
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på La Ca' d'Olga
Markplanslägenhet med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Lantlig idyll i hjärtat av La Morra

Vi njöt verkligen av ron och stället som helhet. Personalen var rara och hjälpsamma, framförallt ägaren.
Maten på restaurangen var också bra. Det enda minuset var att poolen verkar lite "glömd", som att där inte är personal nog att ta hand om poolområdet. Gymmet var helt i fördärv, det kunde inte användas.
Men som sagt, vi njöt av semestern på stället.

La Morra som semester-destination

Tycker du om gastronomi på hög nivå, är detta rätt ställe! Vinerna är självklart av hög klass och möjligheterna är otaliga. Mycket vackert område, med små trevliga städer.

La Ca' d'Olga
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på La Ca' d'Olga
Markplanslägenhet med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av La Ca' d'Olga

La Morra som semester-destination

La Ca' d'Olga
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på La Ca' d'Olga
Markplanslägenhet med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av La Ca' d'Olga

En autentisk plats i mitten av nötfruktträdgårdar . Möjlighet att äta fantastisk meny flera gånger i veckan.

La Morra som semester-destination

Håll utkik efter Mangialonga parti i La Morra. Vi deltog i 2016/08/28 och det var en riktigt bra och glädjande upplevelse. Det kostar 50 € per person och inkluderar vinprovning och mat på en 5 km väg från staden och genom vingårdar.

La Ca' d'Olga
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Mycket trevliga
Placering, Placering

Det är nödvändigt att ha bil
 
Själva boendet på La Ca' d'Olga
Markplanslägenhet med 2/4 sovplatser

Inte så fin frukost, tort bröd
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Inte mycket inbjudande. Ligger längt ner i trädgården
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Riktigt fin lägenhet, stressade värdar, ok pool, fantastiska naturomgivningar

Min man och jag hade en vecka på La Ca' d'Olga. Värdarna var rara men stressade, särskilt ägaren saknade överblick och verkade "trött på" sina gäster/inneboende. Dottern kunde ok engelska, och var rar och tillmötesgående. Kocken var otroligt trevlig och hade bra överblick.
Fin frukost som är mycket italiensk (men man är ju i Italien), med sötsaker, vitt torrt bröd men också hemlagad sylt, charkvaror och smoothie.
Poolen är lite liten och ligger längst ner i trädgården, så att man inte ser den vid första anblicken. I gengäld är den otroligt ren, fräsch och välskött.
Lägenheten var ren, köket sparsamt utrustat, vilket var förväntat och hade informerats om. Byte av handdukar trots att vi var bara där i 5 nätter.
Mycket nära till La Morra, Barolo, Asti och Alba om man är inne på rött vin, naturupplevelser och god mat.

La Ca' d'Olga
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Jag tyckte att särskilt modern/ägaren var ganska stressad, saknade överblick och verkade lite "trött på" oss gäster som inte kunde italienska (vilket var de flesta). Kocken otroligt rar, leende och mycket vänlig.
Placering, Placering
 
Själva boendet på La Ca' d'Olga
Markplanslägenhet med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Ganska liten pool, svår att hitta eftersom den låg ända uppe vid det andra huset. Å andra sidan var den mycket ren och välskött.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt boende

Trevligt boende med mysig miljö. Underbar mat och service. Dåligt att det inte fanns tvättmöjligheter och att internet fungerade bara i sällskapsrummet. Poolen var smutsig och ytor runt omkring var slarvigt skött. Byte av handdukar och sängkläder fick vi själva säga till om.

La Ca' d'Olga
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på La Ca' d'Olga
Markplanslägenhet med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Rent och fint

Det gjordes mycket för att hålla rummen otroligt rena, och det är väl det främsta man kan säga om stället. Husets fru, den äldre, gjorde inget för att göra sig förstådd på engelska, talade obegriplig italienska, himlade med ögonen varje gång vi frågade om något, nästan som om vi störde henne. Lyckligtvis la dottern mycket tid på stället, hon var både tillmötesgående och pratade riktigt bra engelska så hon kunde uppväga för sin mamma.
Att säga att det serveras frukost på stället är en ren överdrift. Alla hade eget bröd med ner, alternativet var fem skivor torrt gammalt bröd. Pålägget bestod av två sorters korv och en ost. Och så vad som fanns kvar av kaka från dagen innan. Kaffet serverades kallt eller ljummet, och var timmar gammalt. Den första dagen serverades mjölk med "klumpar" och den var helt odrickbar.
Poolen ligger inte bara längst bak i trädgården, den tillhör grannen och ligger i deras trädgård. Utsikten mot Bra och Alba är fin – om och när du står upp och titta över staketet. Om inte, så är det en mycket liten och sluten trädgård.

La Ca' d'Olga
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på La Ca' d'Olga
Suite

Rummet var kanon, men – som beskrivs ovan – frukosten var eländig.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig, autentisk italiensk landidyll

Stället är riktigt vackert både utanför i den stora trädgården och på den skuggrika terrassen. Också innanför har de gjort mycket för de autentiska detaljerna och lägenheten var riktigt mysig och funktionell. Härligt stort badrum. Fastigheten ligger vackert i lantliga omgivningar men ändå nära läckra matställen och stad.

La Ca' d'Olga
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på La Ca' d'Olga
Markplanslägenhet med 2/4 sovplatser

Det kunde gärna vara lite mer service, vinglas och köksknivar. Sängen var lite hård.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av La Ca' d'Olga

Vi var 3 vuxna som tillbringade 10 dagar på stället. Läget är lugnt och där finns massor av plats och ett stort bra vardagsrum. Det fattades dock en del "verktyg" i köket: inga vassa knivar, ingen skärbräda, inga slevar m.m. Dessutom fanns det bara en mikrovågsugn utan bruksanvisning så möjligheterna för matlagning är begränsade. Dessutom fattades det tallrikar som dock skaffades fram snabbt. Vi var utan varmvatten flera dagar men kunde inte förklara detta för värden då kunskaperna i engelska var mycket begränsade.

Rekommendationer till andra gäster

Tag med köksredskap eftersom det är marknad i Alba varje lördag och goda möjligheter för att handla hem bra mat, särskilt den grillade kycklingen och "parmesanmannen". Det är han som är omringad av en flock "mammor" hela tiden och håller en mindre enmansshow. Osten är fantastisk och billig.

La Ca' d'Olga
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på La Ca' d'Olga
Markplanslägenhet med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 Nästa sida
 
search map