Agriturismo i La Morra i Piemonte

La Ca' d'Olga

Irene och Silvana
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

La Ca' d'Olga är ett gammalt lantställe som renoverats och i dag inbjuder med både rum och lägenheter. Till stället hör en stor trädgård med öppen gräsmatta och pool som stillar både barnens spring i benen och de vuxnas sug efter ett svalkande dopp. Njut av lugnet samtidigt som du har nära till spännande vinstäder som Barolo, Monforte d'Alba mfl.

Besök de berömda vinstäderna

Lantstället ligger mellan de kända vinstäderna Alba och La Morra (12 km från Alba och 5 km från La Morra) omgivet av gröna område. Gården har blivit renoverad för att ta emot gäster i ett begränsat antal, och erbjuder totalt 5 rum och 4 lägenheter.

Läs mer om La Ca' d'Olga

Du kan få frukost på stället

Det serveras frukost i uppehållsrummet där receptionen finns. Ifall vädret tillåter serveras frukosten istället utomhus på den stora terrassen där det även finns grill till gemensamt bruk. Alla gäster har möjlighet för att förvara mat i kylskåpet.

Gott om plats i trädgården med pool

Gästerna kan alla använda ställets pool som ligger en bit bort i trädgården, ca. 50 meter från huvudbyggnaden och den 20.000 m² stora trädgården inbjuder till både lek och avslappning på den stora gräsmattan. Den lilla väg som går utanför stället är inte speciellt trafikerad men då den finns där vill vi nämna den.

Välj mellan rum eller lägenhet

Standardrummen rymmer upp till 3 personer. De mer rymliga suiterummen är mycket större, utrustade med TV och rymmer 4 personer. Varje rum har sin egen färg och är fint möblerad med gammeldags stil. Lägenheterna är fint och modernt inredda med nytt kök med mikro samt nytt badrum.

Totalt finns det fyra lägenheter som alla är trevligt inredda och indelade i två olika typer:
Lägenhet på första våningen med 2/4 sovplatser
- Ligger i huvudbyggnaden. Dessa två lägenheter består av kokvrå (fyra kokplattor), dubbel bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och badrum/toalett med dusch. Lägenheterna har direkt utgång till antingen trädgården eller en gårdsplats, men är till gengäld väsentligt mindre och mindre utrustade än de andra lägenheterna på gården.

Vindslägenhet med 2/4 sovplatser
- Ligger i huvudbyggnaden på andra våningen och är väsentligt större än lägenheterna på första våningen. Det är mycket lågt i taket på vissa ställen i lägenheten, vilket man ska vara uppmärksam på om man är lång. Dessa två lägenheter består av stort uppehållsrum med kokvrå (fyra plattor, ugn och diskmaskin), soffgrupp och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och badrum / toalett med hörnbadkar. Lägenheterna är utrustade med aircondition och tvättmaskin.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map