Omdömen från Hotel Corte Gondina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Corte Gondina

Läs personliga omdömen av Hotel Corte Gondina som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Corte Gondina. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Corte Gondina

Hotel Corte Gondina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Corte Gondina
Dubbelrum (classic)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Litet mysigt och charmigt hotell i härliga Piemonte.

Hotel Corte Gondina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Corte Gondina
Dubbelrum (superior)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mysigt boende i La Morra

Boendet ligger precis i utkanten av La Morra. La Morra är en liten by så det är ändå centralt läge. Det var enkelt att ta sig dit med bil och hotellet hade en stor parkeringsplats så vår stora minibuss fick plats bra.

Mysigt hotell med boutique-känsla. Rent & rymligt rum. Vi bodde 4 vuxna i Dubbelrum Superior utan problem.

Rekommendationer till andra gäster

Ett absolut måste är att gå till Gallo Wine Gallery där de har massor av viner och trevliga delikatesser på burk.

Hotel Corte Gondina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Corte Gondina
Dubbelrum (superior)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Funkade bra på rummet, men mindre bra utomhus i trädgården.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Flott hotell med god frukost och bra värdskap

Vi var två familjer som bodde på hotellet tre nätter. Vi är nöjda med uppehållet trots att La Morra är en rätt tråkig stad som bortsätt från några restauranger inte har mycket att erbjuda. Hotellet har ok classic room som dock är lite små (men okej). Hotellet har bra frukost som kan ätas i trädgården. Fint poolområde.

Rekommendationer till andra gäster

Bil är ett måste. Ta med egen cykel om du vill cykla. Hotellets cyklas är av dålig standard.

Hotel Corte Gondina
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Corte Gondina
Dubbelrum (classic)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Corte Gondina

La Morra som semester-destination

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Erik og familie fra Vallensbæk boede på Hotel Corte Gondina i La Morra

Hotel Corte Gondina i La Morra lever upp till den höga standard som de vill ha på plats, men utan att det är stelt och formellt. Det är en familj som äger stället, du känner dig välkommen och är säker på att de kommer att göra allt för att en vistelse ska bli så bra som möjligt. När du bor på hotellet, är du som i en annan värld värld, bort från staden - där du kan njuta av livet, antingen på terrassen eller nere vid poolen. Frukosten är super, inte bara för italienska förhållanden, finns det ett brett urval av både bröd, bakverk och massor av färsk frukt - och om du känner för en liten lätt lunch är också möjligt att - eller något kallt att dricka senare på dagen .
La Morra är en bra utgångspunkt för utflykter till de olika vinregioner, en vingård följer på ett annat. Själva staden är inte mycket tid för längre - vilket naturligtvis restauranger som det borde vara, men efter fyra dagar du kan göra med lite mer liv - men det finns naturligtvis andra städer i närheten.
Jag kan föreställa mig att återvända till Corte Gondina igen, till exempel. som en grund för höstens vinresa i "Barolo" land.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Kim og Pernielle fra Snekkersten boede på Hotel Corte Gondina i La Morra

Liksom alla andra gånger vi har bokat boende via In-Italia fick vi våra förväntningar uppfyllda. Hotel Corte Gondina är både charmig och mysiga med en perfekt betjäning. Och sedan frukost är ett extra plus. Ett perfekt hotell för dem som vill ge en behandling för sig själva.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Moonfra

Antignano, Piemonte

Villa del Borgo

Canelli, Piemonte

Albergo dell'Agenzia

Bra, Piemonte

Rekommendationer till dig

Residence Stella di Gallura

Porto Rotondo, Sardinien

Agriturismo I Mandorli

Lotzorai, Sardinien

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Canale d'Alba, Piemonte

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

search map