Hotell i La Morra i Piemonte

Hotel Corte Gondina

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En vistelse på Hotel Corte Gondina innebär ett besök på ett mycket smakfullt 3* stadshotell i La Morra med en stor stämningsfull trädgård med pool. Förutom receptionen så så har hotellet en avkopplande och elegant lounge inrett i en historisk vinkällare, bar och frukostmatsal. De flesta av rummen vänder mot trädgården och poolen.

Behagligt gångavstånd till centrala La Morra

La Morras lilla centrum ligger ca. 250 meter bort. Här finner man vinbarer och en fin vy från utkiksplatsen Belvedere som är känd i hela området. Det finns även flera restauranger på gångavstånd från hotellet.

Läs mer om Hotel Corte Gondina

Du kommer stortrivas på Corte Gondina

Utöver receptionen så har hotellet ett avslappnande och elegant loungeområde inrett i en historisk vinkällare med massor av läderbeklädda möbler det finns dessutom en bar och frukostmatsal var frukosten serveras som buffè. De flesta av rummen vänder ut mot trädgården och poolen (det finns dock ingen hiss på hotellet). År 2012 har hotellet invigt ett nytt wellnesscenter Sweet Personal Spa med bla. bastu, jacuzzi och flera andra behandlingsmöjligheter. Wellnesscentret kan besökas mot betalning.

Dubbelrum (classic) på ca 17-22 m²
- De 8 Classic-rummen är smakfullt och elegant inedda och de har alla aircondition, sat-TV, minibar, internet, telefon och badrum med toalett, hårtork och dusch. I två av dessa rum finns det möjlighet för en extra säng.

Dubbelrum (superior) på ca 25 m²
- De 4 Superior-rummen är smakfullt och elegant inedda och de har alla aircondition, sat-TV, minibar, internet, telefon och badrum med toalett, hårtork och dusch. Dessa rum är lite större än Classic-rummen och två av dem har balkong. I två av dessa rum finns det möjlighet för två extra sängar.

Dubbelrum (deluxe) på ca 25 m²
- De 2 Delux-rummen är mycket smakfullt och elegant inedda och de har alla aircondition, sat-TV, minibar, internet, telefon och badrum med toalett, hårtork och dusch. Dessa rum är lika stora som Superior-rummen och de har balkong och himmelsäng. I dessa rum finns det möjlighet för en extra säng.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Moonfra

Antignano, Piemonte

Villa del Borgo

Canelli, Piemonte

Albergo dell'Agenzia

Bra, Piemonte

Rekommendationer till dig

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

search map