Omdömen från B&B Fior di Farine
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Jättefint B&B i staden La Morra

Detta var vårt andra besök på Fior di Farine – och den här gången hade den lilla poolen och de behagliga omgivningarna blivit färdiga, vilket var riktigt härligt i den stekande julivärmen. Familjen som har stället (och möllan) är otroligt vänliga och hjälpsamma. Och så är frukosten ett kapitel för sig med massor av välsmakande ekologiska delikatesser inklusive bröd, kakor, frukt, skinka o s v med flera olika slags juicer till. Väl fungerande internet och aircondition samt en fin "minibar" på rummet med plats för dryckesvaror. Goda parkeringsförhållanden.

Rekommendationer till andra gäster

Loccanda Fontanazza är en riktigt härlig restaurang med mat av hög kvalitet och en enastående utsikt. More e Macine har också god mat men av ett mer modernt snitt. Båda har utmärkta vinlistor med fina viner till strax över lokalt butikspris (och ofta under danskt butikspris). Prova Battuta di Fassone: hackad tartar, det är en annorlunda men mycket god lokal delikatess.
Köp gärna vin i Cantina Comunale di La Morra. Alla kommunens producenter är representerade till samma priser som vid direktköp. Det är långt ifrån alltid som man sparar pengar på att köpa vin i Italien, men när det gäller Barolo m fl så kan man spara 25-50 procent, så köp riktligt med hem.

B&B Fior di Farine
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på B&B Fior di Farine
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Visa alla omdömen från B&B Fior di Farine
 
search map