Omdömen från B&B Fior di Farine

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av B&B Fior di Farine

Läs personliga omdömen av B&B Fior di Farine som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av B&B Fior di Farine. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Jens med familj från Göteborg i Sverige bodde på B&B Fior di Farine i La Morra från den 13. till den 15. maj 2010.

Hej och ursäkta att det dröjde så länge. Den lilla byn La Morra som ligger på en hög kulle är vackert belägen och bjuder på en fantastisk utsikt över vinodlingarna i området. Pigga ben och vinintresse rekommenderas! Boendet på B&B Fior di Farine var utmärkt - vi blev verkligen bortskämda med lyxig frukost bestående av diverse nybakade härligheter och rummen var mycket rena och fräscha. Vi hade två barn med på resan (5 och 7 år) och det här området hade inte så mycket att erbjuda dem i underhållning (tur att vi åkte vidare till kusten därefter). Sammantaget är vi mycket nöjda med både boendet och byn/området.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2010
Antal resande 6 Vuxna, 2 Barn
Namn
Anders med sällskap från Järfälla i Sverige bodde på B&B Fior di Farine i La Morra från den 25. till den 27. april 2009.

Hej!
Vår resa till Italien var bra. Allt utom vädret. Det kan man ju dock inte påverka. Det regnade och det var översvämningar, vägarna hade rasat av allt regn.Vårt boende på Fior di Farine i La Morra var mysigt, litet och familjärt. Ägarna var vänliga och hjälpsamma. Det bjöds på en otroligt god frukost, med bara närproducerat. Allt bröd bakades på eget mjöl, eftersom de var mjölnaren i byn. Rummet och badrummet var rent och fräscht.Staden La Morra var ofantligt liten, men de hade några restauranger, ett enotek och någon bar. Läget var väldigt vackert högst upp på berget.
Hotellet hjälpte oss att boka bord på en väldigt fin (ganska dyr) restaurang som heter Bovio. Men det var väl värt pengarna. Utsikten från restaurangen var dessutom helt vidunderlig, kan rekommenderas.La Morra är en lugn liten bergsby, och kanske inget för den som väntar sig hålligång och disco.Vi hade hyrbil (från flygplatsen) och åkte runt på små smala vägar upp och nerför vinbergen. Det är otroligt vackert.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Joanna med sällskap från STOCKHOLM i Sverige bodde på B&B Fior di Farine i La Morra från den 27. till den 29. mars 2009.

Hej och tack! Helst hade man velat stanna men hemma är väl alltid bra...!Jag tycker att ni har varit fantastiska som arrangörer/bokare. Super hjälpsamma och flexibla, snabba på att återkomma mm. En stor eloge ska ni ha- verkligen - och jag kommer mer än gärna att rekommendera er vidare och själv använda er igen. Samtliga som var med på resan instämmer och lär kontakta er för framtida bokningar.Både Bergamo och La Morra var jättefina boenden, hemtrevligt och bra standard, fräscht och rent. Väldigt bra frukostar i båda fallen också och ur-gullig personal.I La Morra kände vi nog bara att det blev lite pinsamt för de var rätt dåliga på engelska. I det ena rummet hade vi en stor dubbelsäng som var bäddad med ett dubbeltäcke (dvs ett lakan och täcke). Vi försökte fråga efter ett extra lakan (täcke fanns redan i rummet) bara för att det är skönare att ha ett eget täcke. Men tyvärr tolkade de önskemålet som att sängarna skulle delas och började riva upp allt och greja på ett onödigt avancerat sätt. Det gick inte att stoppa dem men det kändes lite tokigt :-) Kan inte komma på något ställe i hela världen som har små många små trevliga byar som Italien. Vilken sylta man än hamnar på är maten gudomlig och personalen underbar. Det är helt fantastiskt. Det enda jag hade gjort annorlunda är möjligen valt en annan ort eller en annan flygplats för att komma lite närmare varandra. Det blir ganska mycket bilkörning på så kort tid. Jag har ju en väninna som har lägenhet i Strevi sedan 20 år tillbaka och jag gick mycket på hennes beskrivningar om avstånd vilket jag inte skulle ha gjort. Skulle ni ha möjlighet att ha en funktion på sajten som uppmärksammar bokaren på avstånd + ca tidsåtgång mellan flygplats/destination tror jag att det skulle vara mycket uppskattat. Då blir man mer varse även att distanserna kan ta mer tid i anspråk än man är van vid tack vare att vägarna är så krokiga. Men som sagt - i bilarna hade vi också hur roligt som helst så det är ingen som har åkt hem besviken.Ni får gärna använda mina upplevelser på er sajt om ni vill. Ännu en gång ett stort stort tack och jag hoppas att ni får en underbar påsk!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2009
Antal resande 7 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 1 Vuxen, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map