Omdömen från B&B Fior di Farine

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av B&B Fior di Farine

Läs personliga omdömen av B&B Fior di Farine som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av B&B Fior di Farine. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Inger och man från Göteborg i Sverige bodde på B&B Fior di Farine i La Morra från den 14. till den 16. juli 2011.

Vår resa till La Morra var perfekt. Härligt ställe att bo på, och perfekt att utforska vingårdar ifrån mm. Troligt att vi återkommer både till La Morra och till er för nya resor och äventyr!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Filip och Camilla från Sollentuna i Sverige bodde på B&B Fior di Farine i La Morra från den 7. till den 9. juli 2011. Innan dess hade de bott på Hotel Eremo Gaudio i Varenna.

Nu har vi kommit hem från Italien och de boenden vi bokade genom in-italia var de upplevelserna som var bäst, helt klart! Fior de Farine i La Morra var underbart; väldigt trevligt bemötande och hjälpsamma personer. Kommer i framtiden titta själv på er sida samt även rekommendera den till vänner och bekanta då en resa till italien blir aktuellt. Tack så mycket för denna gång!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Karin och Ulf från Västerås i Sverige bodde på B&B Fior di Farine i La Morra från den 23. till den 28. juli 2010. Sedan fortsatte turen till Hotel Vagneur i Saint Nicolas.

Trevligt boende i den lilla byn La Morra. Mycket trevliga, ombonade rum med smakfull inredning. Värdparet var mycket hjälpsamma och föreslog utflykter, vinprovningar mm. Frukost serverades i det charmiga frukostrummet där det fanns många olika brödsorter och bakverk att välja på. La Morra har ett bra läge för utflykter till andra byar och städer i omgivningarna. Restaurangen Belvedere i La Morra hade en fantastisk utsikt över landskapet men maten var en stor besvikelse.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Lennart med sällskap från Örebro i Sverige bodde på B&B Fior di Farine i La Morra från den 15. till den 19. juni 2010.

Hej, La Morra var riktigt bra tyckte vi. Vackert, trevliga människor, nära till många bra vinproducenter och riktigt bra restauranger.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 1 Vuxen, 1 Barn
Namn

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map