Omdömen från B&B Fior di Farine

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av B&B Fior di Farine

Läs personliga omdömen av B&B Fior di Farine som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av B&B Fior di Farine. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av B&B Fior di Farine

La Morra som semester-destination

B&B Fior di Farine
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på B&B Fior di Farine
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

La´Mora ger dig en upplevlese

Kom i slutet av september. Upplev vinhösten och smaka på resultaten. Piemonte är helt enkelt " beroendeframkallande ".

La Morra som semester-destination

Lite uppför backen finns ett "pitstop" vid platsen där marknaden är och busstationen. Utmärkt pasta.
Fantastiska möjligheter för att köpa vin.
Besök även Barolo (6 km) och smaka samt pröva maten och vinen på Hotel Barolo - Brezza familjen. Mmmmm

B&B Fior di Farine
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på B&B Fior di Farine
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe mitt i La Morra

Härligt liten ställe med rara och tillmötesgående värdar - fantastisk frukost.

La Morra som semester-destination

B&B Fior di Farine
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på B&B Fior di Farine
Trippelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av B&B Fior di Farine

Härliga stora rum och bad. Fin terrass och pool (avslutades i september). Frukosten var verkligen läcker med många hemlagad saker (kakor, bröd och mm).
Stor gästfrihet. Lite buller från den väg som gick förbi huset (kanske på grund av druvskörden, som just hade börjat!)

La Morra som semester-destination

Många små fina restauranger i närheten, men boka ett bord i förväg på de populära. De små grannstäder längre "down" hade också bra restauranger med fantastisk terrrasser med utsikt.
Det finns flera vandrings / joggingspår i området, går igenom små städer och vingårdar.

B&B Fior di Farine
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Fior di Farine
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av B&B Fior di Farine

La Morra som semester-destination

B&B Fior di Farine
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Fior di Farine
Dubbelrum
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Jättefint B&B i staden La Morra

Detta var vårt andra besök på Fior di Farine – och den här gången hade den lilla poolen och de behagliga omgivningarna blivit färdiga, vilket var riktigt härligt i den stekande julivärmen. Familjen som har stället (och möllan) är otroligt vänliga och hjälpsamma. Och så är frukosten ett kapitel för sig med massor av välsmakande ekologiska delikatesser inklusive bröd, kakor, frukt, skinka o s v med flera olika slags juicer till. Väl fungerande internet och aircondition samt en fin "minibar" på rummet med plats för dryckesvaror. Goda parkeringsförhållanden.

Rekommendationer till andra gäster

Loccanda Fontanazza är en riktigt härlig restaurang med mat av hög kvalitet och en enastående utsikt. More e Macine har också god mat men av ett mer modernt snitt. Båda har utmärkta vinlistor med fina viner till strax över lokalt butikspris (och ofta under danskt butikspris). Prova Battuta di Fassone: hackad tartar, det är en annorlunda men mycket god lokal delikatess.
Köp gärna vin i Cantina Comunale di La Morra. Alla kommunens producenter är representerade till samma priser som vid direktköp. Det är långt ifrån alltid som man sparar pengar på att köpa vin i Italien, men när det gäller Barolo m fl så kan man spara 25-50 procent, så köp riktligt med hem.

B&B Fior di Farine
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Fior di Farine
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Charmigt ställe

Vi hade fem övernattningar på detta agriturismo. Vi hade ett trevligt rum med utgång direkt till terrass och en härlig pool.

Stället var fantastiskt. Vi hade ett trevligt rum som städades varje dag.
Personalen gjorde en helt fantastisk frukost, svarade för god service och var otroligt behjälpliga med att komma med förslag till utflykter, ordna vinprovning etc.

Rekommendationer till andra gäster

Stället låg centralt med gångavstånd in till La Morra. Staden är högt, vackert belägen, men är inte så stor eller spännande. Men om man är intresserad av vin finns här goda möjligheter till vinprovning, och goda möjligheter till besök i närliggande städer, t ex Bra, Montforde de Alba och Barolo. Vad gäller restauranger så kan definitivt Locanda Fatanazza rekommenderas, med utsikt över gamla stan. (Tänk på att beställa bord).

B&B Fior di Farine
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Fior di Farine
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av B&B Fior di Farine

B&B Fior di Farine
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Fior di Farine
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av B&B Fior di Farine

B&B Fior di Farine
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Fior di Farine
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Helt underbart, härligt och lugnt ställe.

Vi är ett par i 40-årsåldern, och då vi denna gång inte hade lust (eller orkade p.g.a. värmen) att åka på storstadssemester, beslutade vi att La Morra ute "på landet" i Piemonte var precis rätt för oss.
Det var en tillfällighet att vi valde att bo på B&B Fior di Farine, men det lät trevligt och vi har absolut inte ångrat att det blev så.
Det var alltid rent och fint där, fanns massor av guideböcker, broschyrer och annan info man kunde ha nytta av i ett litet gemensamt rum, och det var bara rara och vänliga människor som ägde/hade hand om stället.
Härlig och lugn terrass som man enkelt kom ut på från alla rum.
Det var dock en del trafik på vägen utanför, men det störde inte oss precis.
Härligt ställe som vi helt säkert kommer att återvända till om vi är i krokarna igen.

Rekommendationer till andra gäster

Om man inte BARA vill slappa eller är en mycket aktiv "vandrare", är det en stor fördel att hyra en bil eller att ha kört hit, då det inte direkt går bussar till de olika städerna och sevärdheterna.
Kom också ihåg att en av de bästa "lunchrestaurangerna" ligger längs en liten landsväg, under t.ex. ett nötträd med utsikt över vinodlingarna så långt ögat kan nå, - om man har med en massa läckerheter från den lokala supermarketen (ostar, tomater, bröd, korv, persikor osv. )
Här kan man verkligen leva enligt Slow-Living-konceptet :o) och samtidigt uppleva massor.
Vi ville gärna besöka en cantina, men anmälde oss aldrig till någon guidad tur då vi tog en dag i taget, - så istället stannade vi bara till på ett ställe, en dag mitt under siestan och frågade om det var möjligt att titta in. En av ägarna visade oss glatt och entusiastiskt runt på hela stället, och ville inte ha något betalt efteråt. Vi köpte naturligtvis av hans vin.

B&B Fior di Farine
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Inte direkt utsikt över vinodlingarna från Fior di Farine, men man behövde bara gå några få minuter därifrån för att stå inför den vackraste utsikt över vinodlingar och andra små städer i dalar och på bergstoppar.
 
Själva boendet på B&B Fior di Farine
Dubbelrum

Gällande frukosten (som jag vet inte är detsamma i Italien som i Danmark), så kunde man önskat att det fanns lite mer ost och bröd (när de nu bakade allt själv ändå).
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 Nästa sida
 

Liknande ställen

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Locanda dell'Orso Bevitore

Verduno, Piemonte

Albergo dell'Agenzia

Bra, Piemonte

Rekommendationer till dig

Villa La Meridiana

Alba, Piemonte

La Ca' d'Olga

La Morra, Piemonte

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

search map