Hotell i La Morra i Piemonte

B&B Fior di Farine

Gårdsbutiken med egna produkter Stämningsbilder från Möllan Stämningsbilder från Möllan
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det enda negativa med detta sköna Bed & Breakfast är att man inte vill åka därifrån! Gästfriheten och den helhjärtade servicen får en att känna sig som hemma från första stund.

Gammal mölla

Fior di Farina är en del av en gammal aktiva mölla Mulino Sobrino där man malar korn som säljs till de lokala bagarna. Dessutom använder de själva mjölet till bakning av bröd som bl.a. serveras till frukostbuffén. På denna buffét är det mesta (läs allt) hemlagat och ekologiskt. I den lilla gårdsbutiken är det möjligt att köpa några av deras specialiteter prova t.ex. det finmalda majsmjölet som används för att tillaga polenta, Norditaliens "nationalrätt". Gästerna är även välkomna att få en rundvisning i möllan och historien omkring stället.

Läs mer om B&B Fior di Farine

Låt bilen stå

När man ska ut och äta på kvällen kan man smidigt lämna bilen kvar (med tanke på allt gott rödvin som produceras i området) då det finns flera goda restauranger i La Morra och dessutom ligger det en liten trevlig restaurang ca. 5 minutes promenad bort som heter Il Laghetto (se separat restaurang beskrivelse under La Morra och "Utflykter och Restauranger"). Man kan även njuta av vädret på den solrika terrassen som vänder ut mot den lilla gatan som löper genom staden.

Centralt men ändå lugnt

Avståndet till centrum av La Morra är endast ca. 400 meter då Fior di Farine ligger i utkanten av staden. Det betyder också att det är kort avstånd till det fina landskapet utanför staden: t.ex. den kända Barolovägen Il Sentiero del Barolo som går precis förbi huset och som bl.a. leder ner till det färgrika och konstfärdiga kapellet Cappella del Barolo.

Gemensam terrass med pool

Fior di Farine har allt. Även en liten pool. Den har byggts på en terrass på andra våningen som nås via en gångbro från huvudbyggnaden. På terrassen finns solstolar, bord och stolar, utomhusdusch och, några steg upp, poolen med hydromassage och möjlighet motströms till dem som inte bara vill kyla sig med ett snabbt dopp. Terrassen med pool fungerar även som tak för parkeringen nedunder. Utsikten från solterrassen är lite stadsmässig och huvudgatan nedanför som leder till La Morras utsiktspunkt Belvedere.

Värdarnas egna tips & råd

Det är gratis parkering på stället under terrassen med poolen. Personalen hjälper gärna till med att rekommendera / boka restaurangbesök och arrangera vinsmakning och slottsbesök.

Smakfulla rum

Rummen är smakfullt inredda med närmast en magisk touch. Det finns fem rum med de finurliga namnen 52, 62, 87, 94 och 2005 - vilket förklaras som de viktiga årtalen i familjen såsom födelsedagar, bröllopsdagar och andra viktiga datum. Alla fem rummen säljs som enkel- eller dubbelrum. Tre av rummen har plats för tre personer och ett rum kan rymma upp till fem personer. Alla rum är utrustade med aircondition, lcd satellit-TV, wi-fi, minibar, telefon och eget badrum med toalett, hårtork och dusch. Receptionen finns på första våningen medan frukostmatsalen och rummen ligger på andra och tredje våningen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map