Hotell i La Morra i Piemonte

Antiche Melodie B&B

 
Antiche Melodie B&B är inte tillgänglig i dagsläget
Antiche Melodie B&B är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till La Morra här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Antiche Melodie B&B ligger i hjärtat av den trevliga staden La Morra mitt i Lange vindistrikt. Det är bara några få steg från hotellet till det vackra torget Piazza Castello med det kända Belvedere, varifrån man har utsikt över de mjuka kullarna med vinrankor med Alperna i bakgrunden.

Det är tal om ett riktigt bed and breakfast, var ägarna - Adriano och Grazia - själva bor i huset, men har separat kök och matsal. På toppen av huset finns en fin terrass med 360 graders panoramautsikt.

Läs mer om Antiche Melodie B&B

På första våningen finns ett fint uppehållsrum med tillhörande kök, var det serveras frukost. Precis vid sidan on ingången har Adriano inrett en konstnärlig sal med öppen spis, var man kan få provsmaka de lokla specialiteterna, allt serverat av Adriano själv. Husets tre gästrum - som Grazie har inrett - ligger på våningen över och är alla fint möblerade. Här känner man verkligen att man hittat hem.

Rum Rose:
- Fint rum med klassiska möbler och varma färger samt cotto-kakel på golvet. De har privat badrum och toalett, samt öppen spis precis vid sängen.

Rum Lavanda:
- Rummet Lavanda är målat med den blå lavendel- blomm-färgen och möblerad med klassiska möbler. Atmosfären är varm trots den lite kalla färgen i taket. Det finns privat badrum och toalett, samt utgång till en liten balkong.

Rum Romantica:
- Den ljusröda färgen på väggarna har här fint kombinerats med trägolvet och de antika möblerna, samt de tyger som Grazia har valt. Även detta rum har privat badrum och toalett, samt utgång till en balkong.

Dölj texten
 
 
search map