Omdömen från Agriturismo Risveglio in Langa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Risveglio in Langa

Läs personliga omdömen av Agriturismo Risveglio in Langa som ligger i Piemonte. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Risveglio in Langa. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Lugn och ro i en rustika och historiska omgivningar

Det har varit en riktigt underbar semester i en trevlig, funktionell och rustik möblerad lägenhet. Rekommenderas för dem som vill bo i "vin - en lantlig miljö", där varje dag vakna upp med utsikten och lukten från vingårdar - värden är otroligt trevligt och välkomnande. Den talar endast italienska, men det betyder ingenting, vi fann varandra. Dottern (vi tror att det är) talar engelska på en grundläggande nivå.
Allt som allt en super trevlig semester :-)

La Morra som semester-destination

La Morra är en trevlig liten stad. Om du har bil kan du enkelt köra till andra städer i området, såsom Barolo, Asti och Bra, mm.

Agriturismo Risveglio in Langa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Risveglio in Langa
Enrumslägenhet med 2 sovplatser

För att få den sista stjärnan, hade luftkonditionering för att kyla ner mer än den kunde.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Risveglio in Langa

La Morra som semester-destination

Agriturismo Risveglio in Langa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Risveglio in Langa
Enrumslägenhet med 2 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Famijeresa

Trevlig miljö med gångavstånd till restaurang. Nära till samhälle med fler matställen och liten livsmedelsbutik (ca 2km).

Agriturismo Risveglio in Langa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Risveglio in Langa
Tvårumslägenhet med 3+1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Fint renoverad lägenhet

En fint renoverad lägenhet med gott om utrymme. Fina utomhusförhållanden att koppla av i.
Gasgrill och möjlighet att hämta en flaska (eller två) av gårdens produktion efter behov.
Mycket hjälpsam värdinna. Gångavstånd till bra restaurang med unga nya ägare (Osteria Veglio), mycket fin utsikt från terrassen.

Agriturismo Risveglio in Langa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Risveglio in Langa
Enrumslägenhet med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vinresa till Piemonte

Om man vill studera Piemontes viner är man här i centrum av allt som en vinintresserad kan drömma om.
Lägenheten var rymlig och vår låg på 3:e våningen. Det finns ingen hiss, så har man problem med att gå blir det en utmaning. Det går dock att få rum på bottenvåningen.
Köket är välutrustat med kylskåp, tvättmaskin och två kokplattor, allt man behöver om man vill experimentera med italiensk matlagning. Man har ju kommit till tryffellandet, så det ska man.

Rekommendationer till andra gäster

Med hjälp av In-Italias hemsida är det enkelt att planera hel-och halvdagsutflykter för hela veckan, och det behöver inte bara vara vinprovning, där finns en fantastisk natur, gamla slott, kyrkor, mysiga små byar att utforska samt det italienska köket.

Agriturismo Risveglio in Langa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Risveglio in Langa
Tvårumslägenhet med 3+1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Autentisk och trevlig Agriturismo

Vi hade valt en 2-rumslägenhet. Lägenheten var fin och det var daglig städning. Huset ligger i en liten dal på backen till La Morra. Läget gör att vinden har svårt att nå huset, så det blir mycket varmt under sommarmånaderna. Vi saknade därför en pool på stället. Vår lägenhet var i gengäld härligt sval.

Rekommendationer till andra gäster

TV och Internet i huset av mycket dålig kvalitet.

Agriturismo Risveglio in Langa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Risveglio in Langa
Tvårumslägenhet med 3+1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Ingen wifi. Tillgång via LAN fungerade inte.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Italiensk läckerhet i lugna omgivningar

Vi fick allt det som bilderna utlovade. Därtill korrekt och mycket vänlig service på stället.

Agriturismo Risveglio in Langa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Risveglio in Langa
Enrumslägenhet med 2 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Lisa och resesällskap från Lund i Sverige bodde på Agriturismo Risveglio in Langa i La Morra från den 17. till den 20. juli 2012.

Resan var mycket trevlig, och vi är extremt nöjda med båda boendena som vi bokade vi In-Italia. De var mycket trevliga, personliga och fräscha. Läget osv var vad vi förväntade oss, helt klart.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Annica och Tommy med sällskap från Akersberga i Sverige bodde på Agriturismo Risveglio in Langa i La Morra från den 6. till den 9. augusti 2011. Sedan fortsatte turen till Agriturismo Villa Gnocchi i Santa Margherita Ligure.

Vi har haft en mycket bra resa. De som tog emot oss på båda platserna var väldigt trevliga och tillmötesgående. Agriturismo Risveglio hade en väldigt fin lägenhet vi bodde i. Verkligen fräsch. Vi är på det hela väldigt nöja med resan. Tack!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Agriturismo La Traversina

Stazzano, Piemonte

Agriturismo Il Risveglio

Imperia, Ligurien

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

search map