Hotell i Guarene i Piemonte

Hotel Le Botti

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bege dig ut i det vackra Langhe-landskapet och besök borgar, stämningsfulla städer och berömda vinkällare omgivna av det mest fantastiska backiga landskapet. Hotel Le Botti ligger nära Guarene centrum, och med kort köravstånd till Alba.

En gammal, modern bondgård

Hotel Le Botti en bondgård från 1800-talet, beläget i dalen under Guarenes gamla centrum. Inredningen både ute och inne är inspirerad av områdets största attraktion: de goda vinerna. Vid pollen är du omgiven av vinrankor och vinmarker, för i Langhe är de stolta över de goda drivor som, tillsammans med de vita tryfflarna, är områdets mest kända produktion (ja, och så Nutella så klart!).

Pool med vattenmassage

Hotellets pool är öppen från början av juni till slutet av september och är 11x11 meter. Den är omgiven av en bred solterrass med liggstolar. Du kan få vattenmassage på hela sju olika platser i poolen - den är alltså tänkt mer till avslappning än till motion. Bredvid poolen finns det ett utomhusområde, som används till mindre festligheter och ceremonier, så var beredd på att det kan förekomma arrangemang i samband med måltiderna (lunch och middag). Vid hotellet hittar du också ett wellness-center med bastu, turkiskt bad och vattenmassage (under de kalla årstiderna kan du alltså bada bubbelbad i värmen) - massage är också möjligt mot beställning.

Njut av lokal mat och vin på Le Bottis restaurang

Hotellets restaurang lagar primärt mat med lokala råvaror från området, dock också med inspiration från andra kulturer och regioner än Piemonte. Restaurangen är rustik och trevligt inredd, och så länge vädret tillåter det, kan du njuta av din middag på terrassen - eller varför inte ett glas gott vin eller en aperitivo där?

Enkla rum och en välsorterad frukostbuffé

Hotellets 22 rum är indelade i tre kategorier, allt efter storlek. De har alla wifi, aircondition, minibar, sat-TV, samt badrum med toalett och dusch. Några av superior-rummen är utrustade med badkar med vattenmassage. Frukostbuffén bjuder på allt från hemgjorda kakor och kex till yoghurt, cornflakes, frukt och juice, samt pålägg och lokala ostar. Fråga servitörerna om mer ost och pålägg, om du så önskar.

Läs om rummen på Hotel Le Botti

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map