Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här, mitt i vinlandet, kommer det inte som en överraskning att lantbruket är huvudsakliga för de knappa 3500 invånarna som bor i kommunen.

Värt att besöka i Guarene

De flesta av dem bor idag nere i dalen, längs floden Tanaro. Guarenes gamla stadsdel ligger upp för backen och dess borg tillhör de så kallade "öppna borgar" (castelli aperti), vilket lockar m ånga besökare, framförallt på helgen. Utöver borgen, som erövrades, förstördes och återuppbyggdes på 1700-talet, och den italienska trädgård som ligger vid den, är det värt att kika in på det kungliga palatset Rebaudengo (Palazzo Re Rebaudengo), där det ofta arrangeras konstutställningar och seminarium. Borgen kan besökas mot bokning.

Restauranger i Guarene och shoppingmöjligheter

Väljer du att bo i staden kommer du, trots att antalet fasta invånare är lågt, inte att sakna några matupplevelser, varken nere i dalen eller uppe i den gamla stadsdelen. Vi rekommenderar varm att besöka de lokala vinkällarna - det finns flera av dem i området som är betydligt mer intressanta än alla de kyrkor som nämns i guideböckerna. Skulle du få lust till att shoppa - det finns mycket fint handverk du kan köpa med dig från området - så ligger Albas centrum endast 6 km härifrån.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 
search map