Omdömen från Hotel Ghiffa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Ghiffa

Läs personliga omdömen av Hotel Ghiffa som ligger vid Maggioresjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Ghiffa. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel Ghiffa

Hotel Ghiffa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Ghiffa
Dubbelrum (standard )
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ett badhotell i toppklass

Vi bodde tre nätter på Hotel Ghiffa. Ett riktigt nice hotell. Vackra omgivningar och mycket tyst. Idealisk för att hitta den absoluta stillheten. Vi har haft god frukostbuffé, och hämtade mat på stadens pizzeria.
Pizzan åtnjöt vi på terrassen, med en fantastisk utsikt över sjön. Vi behövde inte en massa restauranger. Resten av tiden gjorde vi bla jogging, cykling i inlandet, läsning, etc.
Vi kommer säkert tillbaka en annan gång.

Maggioresjön som semester-destination

Om du gillar cykling, finns det stora möjligheter att få några fallhöjdsmeter på "Stravaen". Ghiffa staden är mycket vacker, vackra trädgårdar, byggnader och särskilt fin utsikt. Staden har två restauranger och så hotellets egen. Mycket lite kan vara mycket bra när det kommer till vila. Idealisk plats för par som vill dra tillbaka lite från vardagen takt och tempo.

Hotel Ghiffa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Ghiffa
Dubbelrum (superior) m. terrass och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Ghiffa

Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe - Fantastisk panoramautsikt över sjön

När det är sagt, ska man ha i tankarna att det går en rätt trafikerad väg precis utanför hotellet och det stör en del när man befinner sig vid poolen eller sitter på den gemensamma terrassen.
Men på rummens terrass var det lugnt, och därifrån var det också den mest fantastiska utsikten över sjön.
Frukost och lunch på hotellet är bra, men för middag rekommenderar vi att ni går till restaurangen som ligger lite ovanför hotellet - DET ÄR SÅ GOTT! Likaså pizzerian bredvid glassbaren, 2 min från hotellet. (Middagen på hotellet är inte värd de 33 Euro den kostar per person).
Men det är ett ställe vi gärna återvänder till och gärna vill rekommendera till andra.

Rekommendationer till andra gäster

Åk in till Stesa stad och staden som ligger precis innan - vackra, trevliga städer med bra shopping, mat och italienska delikatesser.

Hotel Ghiffa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Ghiffa
Dubbelrum (Sky Penthouse) m. terrass och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bella Italia

Jättefin vistelse på Hotel Ghiffa – perfekt läge på stranden med pool och badbrygga i själva sjön.
Väldigt serviceinriktad personal, dock har de det för hektiskt vid frukosten då faten tömdes innan de stackars två flickorna hann fylla på.

Rekommendationer till andra gäster

Vi började varje morgon med en vandring upp till "sanatoriet" i skogen bakom hotellet. En höjdpunkt var också en tvåtimmars biltur till Aletsch-glaciären i Schweiz – kan helt klart rekommenderas.

Hotel Ghiffa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Ghiffa
Dubbelrum (standard )
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiska omgivningar

Charmigt hotell, vackert och välskött. Trevlig personal.
Hotellet har en egen "strand" ner mot Lago Maggiore, och en fin pool.
Stort och härligt rum med utgång till terrassen direkt ut mot sjön.

Absolut värt ett besök.
Var inställd på att köra till och från besök av städer/restauranger.

Ordenligt bröd på frukostbuffén och wifi utan dagligt byte av koder skulle vara pricken över i.

Rekommendationer till andra gäster

Vi fick den bästa pizza vi någonsin smakat på restaurangen 200-300 meter från hotellet.

Hotel Ghiffa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Ghiffa
Dubbelrum (superior) m. terrass och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint rum men klart störande trafik

Vi bodde i Skyroom med stor takterass med utsikt över sjön och är väldigt nöjda med vårt rum.
Vi upplevde dock vägen (går bakom hotellet) som mycket störande när vi låg vid poolen (hördes inte från vårt rum däremot). Detta i kombination med låg kvalité på hotellmaten gör oss mindre nöjda med Hotel Ghiffa. Däremot var övriga hotell som vi bokade via InItalia mycket bra!

Rekommendationer till andra gäster

Det finns flera trevliga byar norr om Ghiffa som är värda ett besök.

Hotel Ghiffa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Ghiffa
Dubbelrum (Sky Penthouse) m. terrass och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Hotell med stil och tradition

Utifrån varierade rekommendationer från gäster som hade varit där tidigare, var vi lite nervösa inför vistelsen, men vi har nu kommit hem med ett gott intryck. Stilen på detta hotell är kanske lite för formell, men vi upplevde all personal som vi var i kontakt med som trevlig och hjälpsamma.
Frukostbuffén var den bästa vi upplevt under hela Italiensemestern, medan middagarna var välsmakande men kanske inte raffinerade i jämförelse med många andra platser.
Uteområdet var mycket snyggt, endaste lilla minus må vara lite störningar från trafiken när man var vid poolen. Rekommenderas om man inte väldigt gärna vill på i en stad, Ghiffa har inte mycket att erbjuda, men det är ju samtidigt inte lång väg att köra för att komma fram till "civilisationen".

Hotel Ghiffa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Ghiffa
Dubbelrum (senior) med balkong och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Ghiffa

Hotel Ghiffa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Ghiffa
Dubbelrum (Sky Penthouse) m. terrass och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Anita med sällsakp från Måløv bodde på Hotel Ghiffa i Ghiffa

Vi har följande kommentarer till vår semester i Piemonte från 3-14th September 2012.
Resan var uppdelad i tre boende, och den första vistelsen var på Hotel Albergo Castiglione Tinella. Ett mysigt litet hotell med en mycket vänlig och serviceinriktad personal. I byn endast en liten restaurang kunde vi uppleva den lokala befolkningens dagliga besök på aftonen. För 20 euro serverade restaurangen en utmärkt italien middag.
Vi körde runt i Piemonte och åtnjöt de vackraste områdena i Barolo, La Morra och Barbarresco, och det fanns också tid att njuta av hotellets relaxavdelning med en liten pool.
Nästa vistelse var på Hotel Regina i Gravendona på Comosjön. Ett riktigt nice hotell, lite av vägen och ner till Comosjön. Hotellets personal var mycket vänlig och serviceinriktad. Den enda nackdelen med detta hotell var att vi mycket väl kan missa chansen att köpa en lätt måltid på plats, men vi gjorde det egna upphandlingar som vi sedan haft på den stora balkongen med utsikt över sjön, som tillhörde vårt rum. Balkongen var ett stort plus. Hotellet har ett trevligt poolområdet där det finns lugn och ro att slappna av. Det finns också möjlighet att simma i Comosjön från vår lilla stenstrand.
Våra utflykter från Gravendona gick bland andra Tremezzo, där vi seglade den korta resan till Belagio. En stor turistmagnet, men definitivt rekommendabelt att besök.Vi hade också en riktigt trevlig resa till Splügenpass gränsen till Schweiz. En mycket vackert område som erbjuder många utgångspunkter. Verkar en av de vilda bergiga landskapet och många hårnålskurvor, kan resan definitivt rekommenderas.
Den sista hemvist var på Hotel Ghiffa i Ghiffa. Vi har sett fram emot denna vistelse på 4 stjenet hotellet där vi hade bokat penthouse rum. Tyvärr levde hotell DELETE inte upp till förväntningarna. Personalen var mycket oprofessionellt och inte vänliga. Vi hade sett fram emot att äta middag i hotellets restaurang som vi hade blivit rekommenderade av In Italia.
Det var inte möjligt att äta à la carte som vi hade fått höra, men bara för att serveras restaurangens meny för 38 euro. Vi beställde menyn som visade sig vara av så dålig kvalitet att det var bara hunger som gjort oss äta den. Det var långt, långt under vad som är acceptabelt.
Det var en dålig atmosfär i restaurangen. Andra gäster var också besviken och missnöjd. 4 servitörer och en kock skulle servera ungefär 20 gäster, men inte heller de kunde ta reda på. Det gick över styr i order.
Vid frukost saknade något konstant. Först efter 15 minuter var det möjligt att beställa kaffe från servitören. Eftersom det fanns 1½ timme kvar av öppettiderna för frukost, fanns det ingen mer bröd. Chefen tyckte det var alldeles för dålig, men när vi insisterade på att de var tvungna att komma upp med bröt något, kan det fortfarande bra gjort. Efter 10 minuter, chefen i en nedfrossent gamla bröd som inte tinades i centrum. Vissa gäster matade ankor med gammalt bröd nog nästan i protest.
Vistelse på Hotel Ghiffa var en stor besvikelse och ett sorgligt slut på en annars bra resa. I Italien bör hitta en annan hotell vid Lago Maggiore, som kan leverera varorna.





















In-Italias kommentar

Vi beklagar att kvällsmat och frukost på Hotel Ghiffa inte lever upp till dina förväntningar. Vi noterar naturligtvis detta. Vi kommer att följa upp det - inte minst på vårt nästa besök i hotellet. Med vänlig hälsning allan Kristensen

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Grand Hotel Bristol

Stresa, Piemonte

Hotel La Bussola

Orta San Giulio, Piemonte

Hotel La Palma

Stresa, Piemonte

Rekommendationer till dig

Collina San Michele

Vinchio, Piemonte

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

search map