Omdömen från Hotel Ghiffa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Ghiffa

Läs personliga omdömen av Hotel Ghiffa som ligger vid Maggioresjön. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Ghiffa. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fint äldre hotell med bra läge vid Lago Maggiore

Fint hotell med bra rum. Dock så var frukosten inte speciellt spännande. Lunch och middag rekommenderar jag att man går någonstans. De har dock en bra bar och strand. Många andra turister, i synnerhet ifrån Tyskland, Schweiz och Frankrike. En bra plats att hänga på i en till två dagar men inte mkt mer.

Maggioresjön som semester-destination

Jättefint område. Mkt sevärda städer och byar. Vacker natur. Dock mer "turistigt" än vad iaf jag är van vid.

Hotel Ghiffa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Ghiffa
Dubbelrum (senior) med balkong och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Ghiffa

Hotel Ghiffa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Ghiffa
Dubbelrum (standard )
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ett badhotell i toppklass

Vi bodde tre nätter på Hotel Ghiffa. Ett riktigt nice hotell. Vackra omgivningar och mycket tyst. Idealisk för att hitta den absoluta stillheten. Vi har haft god frukostbuffé, och hämtade mat på stadens pizzeria.
Pizzan åtnjöt vi på terrassen, med en fantastisk utsikt över sjön. Vi behövde inte en massa restauranger. Resten av tiden gjorde vi bla jogging, cykling i inlandet, läsning, etc.
Vi kommer säkert tillbaka en annan gång.

Maggioresjön som semester-destination

Om du gillar cykling, finns det stora möjligheter att få några fallhöjdsmeter på "Stravaen". Ghiffa staden är mycket vacker, vackra trädgårdar, byggnader och särskilt fin utsikt. Staden har två restauranger och så hotellets egen. Mycket lite kan vara mycket bra när det kommer till vila. Idealisk plats för par som vill dra tillbaka lite från vardagen takt och tempo.

Hotel Ghiffa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Ghiffa
Dubbelrum (superior) m. terrass och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Ghiffa

Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe - Fantastisk panoramautsikt över sjön

När det är sagt, ska man ha i tankarna att det går en rätt trafikerad väg precis utanför hotellet och det stör en del när man befinner sig vid poolen eller sitter på den gemensamma terrassen.
Men på rummens terrass var det lugnt, och därifrån var det också den mest fantastiska utsikten över sjön.
Frukost och lunch på hotellet är bra, men för middag rekommenderar vi att ni går till restaurangen som ligger lite ovanför hotellet - DET ÄR SÅ GOTT! Likaså pizzerian bredvid glassbaren, 2 min från hotellet. (Middagen på hotellet är inte värd de 33 Euro den kostar per person).
Men det är ett ställe vi gärna återvänder till och gärna vill rekommendera till andra.

Rekommendationer till andra gäster

Åk in till Stesa stad och staden som ligger precis innan - vackra, trevliga städer med bra shopping, mat och italienska delikatesser.

Hotel Ghiffa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Ghiffa
Dubbelrum (Sky ) m. terrass och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bella Italia

Jättefin vistelse på Hotel Ghiffa – perfekt läge på stranden med pool och badbrygga i själva sjön.
Väldigt serviceinriktad personal, dock har de det för hektiskt vid frukosten då faten tömdes innan de stackars två flickorna hann fylla på.

Rekommendationer till andra gäster

Vi började varje morgon med en vandring upp till "sanatoriet" i skogen bakom hotellet. En höjdpunkt var också en tvåtimmars biltur till Aletsch-glaciären i Schweiz – kan helt klart rekommenderas.

Hotel Ghiffa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Ghiffa
Dubbelrum (standard )
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiska omgivningar

Charmigt hotell, vackert och välskött. Trevlig personal.
Hotellet har en egen "strand" ner mot Lago Maggiore, och en fin pool.
Stort och härligt rum med utgång till terrassen direkt ut mot sjön.

Absolut värt ett besök.
Var inställd på att köra till och från besök av städer/restauranger.

Ordenligt bröd på frukostbuffén och wifi utan dagligt byte av koder skulle vara pricken över i.

Rekommendationer till andra gäster

Vi fick den bästa pizza vi någonsin smakat på restaurangen 200-300 meter från hotellet.

Hotel Ghiffa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Ghiffa
Dubbelrum (superior) m. terrass och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint rum men klart störande trafik

Vi bodde i Skyroom med stor takterass med utsikt över sjön och är väldigt nöjda med vårt rum.
Vi upplevde dock vägen (går bakom hotellet) som mycket störande när vi låg vid poolen (hördes inte från vårt rum däremot). Detta i kombination med låg kvalité på hotellmaten gör oss mindre nöjda med Hotel Ghiffa. Däremot var övriga hotell som vi bokade via InItalia mycket bra!

Rekommendationer till andra gäster

Det finns flera trevliga byar norr om Ghiffa som är värda ett besök.

Hotel Ghiffa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Ghiffa
Dubbelrum (Sky ) m. terrass och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Hotell med stil och tradition

Utifrån varierade rekommendationer från gäster som hade varit där tidigare, var vi lite nervösa inför vistelsen, men vi har nu kommit hem med ett gott intryck. Stilen på detta hotell är kanske lite för formell, men vi upplevde all personal som vi var i kontakt med som trevlig och hjälpsamma.
Frukostbuffén var den bästa vi upplevt under hela Italiensemestern, medan middagarna var välsmakande men kanske inte raffinerade i jämförelse med många andra platser.
Uteområdet var mycket snyggt, endaste lilla minus må vara lite störningar från trafiken när man var vid poolen. Rekommenderas om man inte väldigt gärna vill på i en stad, Ghiffa har inte mycket att erbjuda, men det är ju samtidigt inte lång väg att köra för att komma fram till "civilisationen".

Hotel Ghiffa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Ghiffa
Dubbelrum (senior) med balkong och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Ghiffa

Hotel Ghiffa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Ghiffa
Dubbelrum (Sky ) m. terrass och sjöutsikt
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel La Bussola

Orta San Giulio, Piemonte

Hotel La Palma

Stresa, Piemonte

Hotel Astoria

Stresa, Piemonte

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querce del Vareglio

Canale d'Alba, Piemonte

Collina San Michele

Vinchio, Piemonte

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

Hotel Santa Caterina

Orta San Giulio

Villa Crespi

Orta San Giulio

search map