Hotell i Ghiffa vid Maggioresjön

Hotel Ghiffa

Pool med panoramisk sjöutsikt
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet erbjuder en stor pool med smakfullt soldäck i trä med solstolar och enastående panoramautsikt över Maggioresjön.

Plats till alla

Det första man tänker på när man kommer till Hotel Ghiffa är att det är välkomnande stilfullt, historiskt och elegant, man inte finare än att det är plats till att ligga vid den stora poolen med soldäck (i smakfullt trä) och solstolar och varifrån man har en enastående utsikt över Maggioresjön.

Läs mer om Hotel Ghiffa

Privat sjöstrand till dig

Hotel Ghiffa har sin egen lilla privata sjöstrand. På stället finner man också en restaurang (med servering på terrassen men sjöutsikt) och en restaurang och en pizzeria i Ghiffa på behagligt gångavstånd (max. 300 meter). Det finns naturligtvis även hiss på hotellet och wi-fi i det gemensamma området. Kustvägen är ganska trafikerad, speciellt under sommarmånaderna och även om den går bakom hotellet så kan det höras.

Ett hotell med många dragplåter

Totalt sett är Hotel Ghiffa ett elegant och trevligt hotell med styrka i egen restaurang, pool och fin placering. Dessutom finns det gratis parkering för de gäster som kommer i bil. På minus sidan kan ni vi nämna att några av rummen är lite slitna och med lite trist inredning.

Läs om rummen på Hotel Ghiffa

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Ghiffa

Läs personliga omdömen av Hotel Ghiffa som ligger vid Maggioresj├Ân. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Ghiffa. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 10 omdömen från Hotel Ghiffa

Fint äldre hotell med bra läge vid Lago Maggiore

Fint hotell med bra rum. Dock så var frukosten inte speciellt spännande. Lunch och middag rekommenderar jag att man går någonstans. De har dock en bra bar och strand. Många andra turister, i synnerhet ifrån Tyskland, Schweiz och Frankrike. En bra plats att hänga på i en till två dagar men inte mkt mer.

Läs mer

Ett badhotell i toppklass

Vi bodde tre nätter på Hotel Ghiffa. Ett riktigt nice hotell. Vackra omgivningar och mycket tyst. Idealisk för att hitta den absoluta stillheten. Vi har haft god frukostbuffé, och hämtade mat på stadens pizzeria.
Pizzan åtnjöt vi på terrassen, med en fantastisk utsikt över sjön. Vi behövde inte en massa restauranger. Resten av tiden gjorde vi bla jogging, cykling i inlandet, läsning, etc.
Vi kommer säkert tillbaka en annan gång.

Läs mer

Härligt ställe - Fantastisk panoramautsikt över sjön

När det är sagt, ska man ha i tankarna att det går en rätt trafikerad väg precis utanför hotellet och det stör en del när man befinner sig vid poolen eller sitter på den gemensamma terrassen.
Men på rummens terrass var det lugnt, och därifrån var det också den mest fantastiska utsikten över sjön.
Frukost och lunch på hotellet är bra, men för middag rekommenderar vi att ni går till restaurangen som ligger lite ovanför hotellet - DET ÄR SÅ GOTT! Likaså pizzerian bredvid glassbaren, 2 min från hotellet. (Middagen på hotellet är inte värd de 33 Euro den kostar per person).
Men det är ett ställe vi gärna återvänder till och gärna vill rekommendera till andra.

Läs mer

Bella Italia

Jättefin vistelse på Hotel Ghiffa – perfekt läge på stranden med pool och badbrygga i själva sjön.
Väldigt serviceinriktad personal, dock har de det för hektiskt vid frukosten då faten tömdes innan de stackars två flickorna hann fylla på.

Läs mer

Fantastiska omgivningar

Charmigt hotell, vackert och välskött. Trevlig personal.
Hotellet har en egen "strand" ner mot Lago Maggiore, och en fin pool.
Stort och härligt rum med utgång till terrassen direkt ut mot sjön.

Absolut värt ett besök.
Var inställd på att köra till och från besök av städer/restauranger.

Ordenligt bröd på frukostbuffén och wifi utan dagligt byte av koder skulle vara pricken över i.

Läs mer

Hotell med stil och tradition

Utifrån varierade rekommendationer från gäster som hade varit där tidigare, var vi lite nervösa inför vistelsen, men vi har nu kommit hem med ett gott intryck. Stilen på detta hotell är kanske lite för formell, men vi upplevde all personal som vi var i kontakt med som trevlig och hjälpsamma.
Frukostbuffén var den bästa vi upplevt under hela Italiensemestern, medan middagarna var välsmakande men kanske inte raffinerade i jämförelse med många andra platser.
Uteområdet var mycket snyggt, endaste lilla minus må vara lite störningar från trafiken när man var vid poolen. Rekommenderas om man inte väldigt gärna vill på i en stad, Ghiffa har inte mycket att erbjuda, men det är ju samtidigt inte lång väg att köra för att komma fram till "civilisationen".

Läs mer
 
search map