Hotell i Ghiffa vid Maggioresjön

Hotel Ghiffa

Pool med panoramisk sjöutsikt
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet erbjuder en stor pool med smakfullt soldäck i trä med solstolar och enastående panoramautsikt över Maggioresjön.

Plats till alla

Det första man tänker på när man kommer till Hotel Ghiffa är att det är välkomnande stilfullt, historiskt och elegant, man inte finare än att det är plats till att ligga vid den stora poolen med soldäck (i smakfullt trä) och solstolar och varifrån man har en enastående utsikt över Maggioresjön.

Läs mer om Hotel Ghiffa

Privat sjöstrand till dig

Hotel Ghiffa har sin egen lilla privata sjöstrand. På stället finner man också en restaurang (med servering på terrassen men sjöutsikt) och en restaurang och en pizzeria i Ghiffa på behagligt gångavstånd (max. 300 meter). Det finns naturligtvis även hiss på hotellet och wi-fi i det gemensamma området. Kustvägen är ganska trafikerad, speciellt under sommarmånaderna och även om den går bakom hotellet så kan det höras.

Ett hotell med många dragplåter

Totalt sett är Hotel Ghiffa ett elegant och trevligt hotell med styrka i egen restaurang, pool och fin placering. Dessutom finns det gratis parkering för de gäster som kommer i bil. På minus sidan kan ni vi nämna att några av rummen är lite slitna och med lite trist inredning.

Läs om rummen på Hotel Ghiffa

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map