Hotell i Ghiffa vid Maggioresjön

Hotel Ghiffa

Pool med panoramisk sjöutsikt
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet erbjuder en stor pool med smakfullt soldäck i trä med solstolar och enastående panoramautsikt över Maggioresjön.

Plats till alla

Det första man tänker på när man kommer till Hotel Ghiffa är att det är välkomnande stilfullt, historiskt och elegant, man inte finare än att det är plats till att ligga vid den stora poolen med soldäck (i smakfullt trä) och solstolar och varifrån man har en enastående utsikt över Maggioresjön.

Läs mer om Hotel Ghiffa

Privat sjöstrand till dig

Hotel Ghiffa har sin egen lilla privata sjöstrand. På stället finner man också en restaurang (med servering på terrassen men sjöutsikt) och en restaurang och en pizzeria i Ghiffa på behagligt gångavstånd (max. 300 meter). Det finns naturligtvis även hiss på hotellet och wi-fi i det gemensamma området. Kustvägen är ganska trafikerad, speciellt under sommarmånaderna och även om den går bakom hotellet så kan det höras.

Ett hotell med många dragplåter

Totalt sett är Hotel Ghiffa ett elegant och trevligt hotell med styrka i egen restaurang, pool och fin placering. Dessutom finns det gratis parkering för de gäster som kommer i bil. På minus sidan kan ni vi nämna att några av rummen är lite slitna och med lite trist inredning.

Rummen på Hotel Ghiffa

Dubbelrum (standard )

10 fina rum inredda med telefon, flatscreen-TV med satellit kanaler, aircondition, internet, förvaringsbox och badrum med toalett, hårtork och dusch eller badkar. Två av rummen har plats för två extra sängar

Dubbelrum (standard) m. sjöutsikt

10 fina rum inredda med telefon, flatscreen-TV med satellit kanaler, aircondition, internet, förvaringsbox och badrum med toalett, hårtork och dusch eller badkar. Sjöutsikt från sidan och två av rummen har plats för två extra sängar

Dubbelrum (superior) m. terrass och sjöutsikt

6 fina rum (2:a våningen) inredda med telefon, flatscreen-TV med satellit kanaler, aircondition, internet, förvaringsbox och badrum med toalett, hårtork och dusch eller badkar. Dessa rum har alla terrass och sjöutsikt. Extra säng är inte möjligt här.

Dubbelrum (senior) med balkong och sjöutsikt

20 fina rum (3:e och 4:e våningen) inredda med telefon, flatscreen-TV med satellit kanaler, aircondition, internet, förvaringsbox och badrum med toalett, hårtork och dusch eller badkar. Dessa rum har alla balkong och sjöutsikt. Ett rum har plats för en extra säng.

Dubbelrum (Sky ) m. terrass och sjöutsikt

Fina rum (5:e våningen) inredda med telefon, flatscreen-TV (sat), aircondition, internet, förvaringsbox och badrum med toalett, hårtork och dusch eller badkar. Dessa rum har alla terrass och sjöutsikt som kan avnjutas ute från själva terrassen - inte från rummets insida. Terrassen är privat och utan insyn. Extra säng är inte möjligt här.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Grand Hotel Bristol Stresa

Stresa, Piemonte

Hotel La Bussola

Orta San Giulio, Piemonte

Hotel La Palma

Stresa, Piemonte

Rekommendationer till dig

Collina San Michele

Vinchio, Piemonte

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

search map