Agriturismo i Gavi i Piemonte

Villa Pallavicini

 
Villa Pallavicini är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Pallavicini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Gavi här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På backarna mellan vinstäderna Gavi och Serravale Scrivia ligger Villa Pallavicini som byggdes i slutet av 1800-talet med en härlig utsikt över landskapet. Villan är omgiven av skog och vinmarker varifrån man framställer det goda vitvinet Gavi D.O.C.

Villan består av en rad lägenheter som alla är utrustade med badrum / toalett och kök. Skulle man inte vilja laga sin egen mat så finns det dessutom en liten restaurang där man kan äta lokala rätter.

Läs mer om Villa Pallavicini

Här finns bra parkeringsmöjligheter, inte minst då villan ofta används till bröllopsfester i den stora trädgården där det dessutom finns en stor pool på 20 x 20 meter och parasoller, solstolar och andra avkopplingsmöbler.

För den golfintresserade kan vi nämna att närmsta golfbana ligger endast en kilometer bort, och för de som vill prova andra restauranger så är det endast 4 kilometer till Gavi. Skulle man en dag vilja besöka en storstad så kan man åka ner till Liguriens huvudstad Genova dit det endast är 55 kilometer.

Dölj texten
 
 
search map