Omdömen från Albergo L'Ostelliere
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett stycke paradis

Överskriften skruvar kanske upp förväntningarna betydligt hos kommande gäster, men när man vet att det finns gott om utrymme för höga förväntningar, så kan man använda superlativ.

Vi är en familj bestående av 2 föräldrar och 2 vuxna barn, och vi skulle bl a fira min mans jämna födelsedag under vår Italien-ferie i vecka 28 och 29, 2015. Därför ville jag gärna hitta ett ställe med X-faktor, och som var en bra kontrast till den första delen av semestern, som var en aktiv upplevelsesemester. Jag hade tittat mycket på beskrivningen och bilderna av vingården, Albergo L'Ostelliere, innan jag bestämde mig. Och - väl medveten om att bilder ofta förskönar - så tyckte jag att stället såg både vackert och inbjudande ut. Det är inte så ofta man är med om att bilder och beskrivning inte är rättvisande, då verkligheten är långt bättre. Men så upplevde vi vår vistelse på vingården, som vi helt säkert återvänder till. Vackert, vackert, vackert vart man än såg, och riktigt bra service. Både rum, restaurangområden, omgivningar, natur, poolområde och mat på stället är en upplevelse. Man ska se det som en slags tillflykt, där själen kan finna ro och där man njuter av själva vistelsen och skönheten på de många kvadratmeter som hör till stället.

Vi får ha till godo att uppleva ställets egen vinkällare, men vi kunde konstatera att både den och restaurangen är välbesökt av gäster utifrån. Så även om det bara finns 28 rum och gott om utrymme överallt under dagtid, också vid poolen, så är det nödvändigt att boka tid och plats både i vinkällaren och på restaurangen, en verklig gourmetrestaurang. Det finns också möjlighet att äta "kafé-måltider" till överkomliga priser, om man inte vill gå på gourmetrestaurangen.

Vi tillbringade fem dagar på vingården, och det var väl avvägt med tanke på att det skulle vara vårt lyxiga andningshål på semestern.

Kent Pedersen & Christin Gorridsen

Rekommendationer till andra gäster

Vi besökte den kända designoutleten, som ligger bara ett fåtal kilometer från vingården. Om man är intresserad av mode och märkesvaror så är det ett överraskande bra koncept. Området är utformat som en hel liten stad, med fina butiker och små matställen.
Vi besökte också den närmaste småstaden, Gavi, där det finns ett par fina lokala restauranger, som vi blev rekommenderade av vingården. Fint alternativ till den härliga, men också dyra, gourmetrestaurangen på Albergo L'Ostelliere.

Det finns potential för vackra bilfärder i området, och även besök i charmiga samhällen, med bra lokala vinproducenter. Där kan man köpa riktigt gott vin till helt överkomliga priser och ta med hem, om man kör med egen bil.


Kent Pedersen & Christin Gorridsen

Albergo L'Ostelliere
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Albergo L'Ostelliere
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Visa alla omdömen från Albergo L'Ostelliere
 
search map