Omdömen från Albergo L'Ostelliere

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Albergo L'Ostelliere

Läs personliga omdömen av Albergo L'Ostelliere som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Albergo L'Ostelliere. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Mia med sällskap från Lidingö i Sverige bodde på Albergo L'Ostelliere i Gavi från den 25. till den 27. oktober 2009.

Hej, först och främst kan ni kolla med era resenärer om de flyger Flyjet till Milano. I så fall landar man på terminal 2 där Maggiore inte har någon biluthyrning. Det var INTE kul att behöva mecka med att ta sig till terminal 1 för biluthämtning och -lämning. Hade vi vetat det hade vi valt Avis som hade kontor i Terminal 2. Annars är er service eminent, men kom gärna ihåg att påpeka detta vid bilbokning i Milano. Det kommer nästa kund uppskatta. Ni får gärna sätta ut GPS-koordinater på kartorna som ni skickar med! Gavi: L'Ostellieri är ett lyxigt ställe där vi kände oss mycket bortskämda och genast på semester. När vi dundrade in på uppfarten, trötta efter resan så hade de hållt köket öppet åt oss. Under tiden vi smorde kråset, parkerade de bilen och bar upp vårt bagage på rummet. Miljön var fantastisk, maten i restauranten helt makalös och deras vin årgång 2005 eminent. Vi blev uppgraderade från en svit till en dubbelsvit, så alla barnen fick var sitt rum. Det kostar mycket pengar att bo där - visst, men man får valuta för dem. Lite knepigt att hitta dit, tur vi hade GPS!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map