Omdömen från Albergo L'Ostelliere

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Albergo L'Ostelliere

Läs personliga omdömen av Albergo L'Ostelliere som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Albergo L'Ostelliere. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Vackert och fridfullt

Super bra service och väldigt vackert samt en fridfull belägenhet

Gavi som semester-destination

Efter Aosta och Barolo området tycker vi att naturen var lite tråkig. Men outleten 4 km därifrån var väldigt bra.

Albergo L'Ostelliere
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo L'Ostelliere
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Rena lyxen och perfekt för avkoppling

Min käresta och jag hade en riktigt bra vistelse. Personalen svarade för perfekt service, restaurangen var bra och vinet utmärkt.

Vi kommer säkerligen tillbaka!

Rekommendationer till andra gäster

Om man väljer detta ställe ska man vara medveten om att det ligger avsides, med långt till det mesta. Vårt syfte med resan var ren avkoppling med fokus på mat och vin. Det är stället helt perfekt för.

Albergo L'Ostelliere
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo L'Ostelliere
Junior Suite
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Ett stycke paradis

Överskriften skruvar kanske upp förväntningarna betydligt hos kommande gäster, men när man vet att det finns gott om utrymme för höga förväntningar, så kan man använda superlativ.

Vi är en familj bestående av 2 föräldrar och 2 vuxna barn, och vi skulle bl a fira min mans jämna födelsedag under vår Italien-ferie i vecka 28 och 29, 2015. Därför ville jag gärna hitta ett ställe med X-faktor, och som var en bra kontrast till den första delen av semestern, som var en aktiv upplevelsesemester. Jag hade tittat mycket på beskrivningen och bilderna av vingården, Albergo L'Ostelliere, innan jag bestämde mig. Och - väl medveten om att bilder ofta förskönar - så tyckte jag att stället såg både vackert och inbjudande ut. Det är inte så ofta man är med om att bilder och beskrivning inte är rättvisande, då verkligheten är långt bättre. Men så upplevde vi vår vistelse på vingården, som vi helt säkert återvänder till. Vackert, vackert, vackert vart man än såg, och riktigt bra service. Både rum, restaurangområden, omgivningar, natur, poolområde och mat på stället är en upplevelse. Man ska se det som en slags tillflykt, där själen kan finna ro och där man njuter av själva vistelsen och skönheten på de många kvadratmeter som hör till stället.

Vi får ha till godo att uppleva ställets egen vinkällare, men vi kunde konstatera att både den och restaurangen är välbesökt av gäster utifrån. Så även om det bara finns 28 rum och gott om utrymme överallt under dagtid, också vid poolen, så är det nödvändigt att boka tid och plats både i vinkällaren och på restaurangen, en verklig gourmetrestaurang. Det finns också möjlighet att äta "kafé-måltider" till överkomliga priser, om man inte vill gå på gourmetrestaurangen.

Vi tillbringade fem dagar på vingården, och det var väl avvägt med tanke på att det skulle vara vårt lyxiga andningshål på semestern.

Kent Pedersen & Christin Gorridsen

Rekommendationer till andra gäster

Vi besökte den kända designoutleten, som ligger bara ett fåtal kilometer från vingården. Om man är intresserad av mode och märkesvaror så är det ett överraskande bra koncept. Området är utformat som en hel liten stad, med fina butiker och små matställen.
Vi besökte också den närmaste småstaden, Gavi, där det finns ett par fina lokala restauranger, som vi blev rekommenderade av vingården. Fint alternativ till den härliga, men också dyra, gourmetrestaurangen på Albergo L'Ostelliere.

Det finns potential för vackra bilfärder i området, och även besök i charmiga samhällen, med bra lokala vinproducenter. Där kan man köpa riktigt gott vin till helt överkomliga priser och ta med hem, om man kör med egen bil.


Kent Pedersen & Christin Gorridsen

Albergo L'Ostelliere
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo L'Ostelliere
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt

Fantastiskt ställe, inte sista gången vi har varit där:-) Allt var ok och alla var trevliga och gulliga.

Albergo L'Ostelliere
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo L'Ostelliere
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En pärla lite långt bort från det hela

Romantik, rustikt, stora vyer, vin, mat, service och så allt detta på en och samma semester. Kan bara ge bra tankar.
Placeringen är lite langt borta från allt intressant. Vin är lätt tillgängligt, men önskar man bo i Barolo eller Barbaresco, skall man köra ca 1 timme.
Det finns inte de stora sevärdheter eller spännande småstäder som i Toskana, så det är de storbyar som man kör till, vilket tar ca en timme. Här kan man i sin tur shoppa loss.

Albergo L'Ostelliere
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo L'Ostelliere
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Albergo L'Ostelliere

Albergo L'Ostelliere
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo L'Ostelliere
Junior Suite
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Avkopplande gourmetvingård

Vacker vingård omgiven av skog och vinodlingar. Gourmetrestaurang med fantastisk utsikt och utsökt mat. Små mysiga vrår överallt och stora rena rum. Serviceminded personal som är hjälpsam med allt från tips på utflykter till andra restauranger. Poolen ligger 5 minuter bort (brant backe).
Prova utomhusbaren - den är perfetto!

Rekommendationer till andra gäster

Barberessco är en trevlig liten vinstad med vinprovning i kyrkan :-)
Tänk på att söndagar "generellt" = totalt övergivna nerstängda städer
Kom ihåg att ta med myggspray när ni besöker vingårdar.

Albergo L'Ostelliere
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo L'Ostelliere
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Öppet mellan 10.30 till 18.30 och inkluderar brant backe
Restaurang

dyr
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Kristian og Helle fra Danmark boede på Albergo L'Ostelliere i Gavi

Vi vill tacka för en super resa till de två platser som ni rekommender och arrangerade så att det gick mycket smidigt, och speciellt eftersom min man sitter i en rullstol och vi har därför vissa särskilda behov m.h.t. trappor, steg och så vidare.
Men vi har haft en super bra sväng först till Le Querce del Vareglio där service och standarden är hög. Vi hade ett rum med direkt tillgång från trädgården, så det var perfekt - ägaren erbjöd sig att köra genom området med oss ??och arrangerade att vi kunde komma in och se ett museum (även om det var stängt på måndagar) och efteråt vi besökte hans syster, som har en liten vingård där vi fick smaka vissa viner - super trevligt folk och mycket gästvänliga och välkomnande.
Nästa plats - Albergo L'Ostelliere - var tydligt, total klass - vi faktiskt hade bokat och betalat för (m Bath.) Ett dubbelrum, men erbjöds en vacker stor svit med dusch, som var helt klart att föredra - (utan ? extra betalning), även här, personalen var mycket serviceinriktad och mycket hjälpsamma, allt fungerade perfekt; städning och handdukar 2 gånger per dag, för kvällen var luckor stängda och överkastet sattes ihop, så det var bara krypa i säng, hade bilen bara placeras framför receptionen så de körde den i garaget och plockade upp igen när vi går ut köra - ren lyx.
Det har återigen varit en dånande god erfarenhet att beställa via in-italia, bra information innan du beställer före avresa, under vistelsen, så vi kan definitivt rekommendera att beställa hemifrån på detta sätt, kommer det inte vara sista gången vi kommer att piemonte?

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Mia med sällskap från Lidingö i Sverige bodde på Albergo L'Ostelliere i Gavi från den 25. till den 27. oktober 2009.

Hej, först och främst kan ni kolla med era resenärer om de flyger Flyjet till Milano. I så fall landar man på terminal 2 där Maggiore inte har någon biluthyrning. Det var INTE kul att behöva mecka med att ta sig till terminal 1 för biluthämtning och -lämning. Hade vi vetat det hade vi valt Avis som hade kontor i Terminal 2. Annars är er service eminent, men kom gärna ihåg att påpeka detta vid bilbokning i Milano. Det kommer nästa kund uppskatta. Ni får gärna sätta ut GPS-koordinater på kartorna som ni skickar med! Gavi: L'Ostellieri är ett lyxigt ställe där vi kände oss mycket bortskämda och genast på semester. När vi dundrade in på uppfarten, trötta efter resan så hade de hållt köket öppet åt oss. Under tiden vi smorde kråset, parkerade de bilen och bar upp vårt bagage på rummet. Miljön var fantastisk, maten i restauranten helt makalös och deras vin årgång 2005 eminent. Vi blev uppgraderade från en svit till en dubbelsvit, så alla barnen fick var sitt rum. Det kostar mycket pengar att bo där - visst, men man får valuta för dem. Lite knepigt att hitta dit, tur vi hade GPS!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Ca' Rapulin

Calosso, Piemonte

Agriturismo Mongalletto

Castellinaldo, Piemonte

Albergo dell'Agenzia

Bra, Piemonte

Rekommendationer till dig

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

Hotel Marina

Viveronesjön

Hotel La Bussola

Orta San Giulio

search map