Hotell i Gavi i Piemonte

Albergo L'Ostelliere

Vinkällaren Villa Sparina
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

L'Ostelliere är en storslagen herrgård från 1700-talet med rymliga rum, restauranger, elegant design, vinmarker och pool. Standarden är skyhög.

Pool omgiven av vinmarker

LĀ“Ostelliere är en storslagen herrgård från 1700-talet med rymliga rum, elegant design, gröna omgivningar med vinmarker och ett härligt poolområde. Poolen som man når via en stig genom vinmarkerna ligger ca. 300 meter från huvudbyggnadden. Om sommaren serveras det förfriskningar vid poolen så man behöver inte gå tillbaks till hotellet varje gång törsten och hungern sätter in.

Läs mer om Albergo L'Ostelliere

Besök vinkällaren och smaka vinerna

Man kan gott få lov att se på deras historiska vinkällare, Villa Sparina från 1800-talet, var produktionen än idag föregår och var vinen lagras. De producerar bland annat; Brut, Monferrato Rosso (med 80% Barbera och 20% Merlot) och det berömda vita vinet Gavi. Det arrangeras vinprovning eller så kan den avnjutas i mer kulinariska omgivningar på den eleganta restaurangen La Gallina var man under klara dagar kan njuta av Alpernas markanta profil i bakgrunden.

Rumsinredningen en fröjd att se

De 28 rummen är alla olika inredda med vackra antikviteter samlade från hela Europa i en harmonisk kombination med enkla designobjekt. Dubbelrum Superior och Junior Suite har ett rum medans de andra rumskategorierna har minst två rum. Rummen vänder antigen in mot gården eller ut mot vinmarkerna och har fin utsikt men ingen balkong. För att njuta av solens strålar och de pittoreska omgivningarna kan man använda sig av gården, trädgården, stigarna bland vinmarkerna och poolområdet.

Dubbelrum Superior:
- elegant dubbelrum med dubbelsäng, minbar, satellit-tv, telefon, aircondition, internet, förvaringsbox och badrum med toalett, dusch eller jacuzzi och hårtork. Extra säng är inte möjlig.
Junior Suite:
-elegant dubbelrum med dubbelsäng, dubbelbäddsoffa, minbar, satellit-tv, telefon, aircondition, internet, förvaringsbox och badrum med toalett,badkar och hårtork. Två extrasängar är möjligt (i allt fyra personer på rummet).
Suite:
-elegant rum på ca.50 m² med uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och dubbelrum med dubbelsäng, minbar, satellit-tv, telefon, aircondition, internet, förvaringsbox och badrum med toalett, dusch eller jacuzzi och hårtork. Två extrasängar är möjligt (i allt fyra personer på rummet).
Suite Superior:
-elegant rum på ca.55 m² på två plan med uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och dubbelrum med dubbelsäng, minbar, satellit-tv, telefon, aircondition, internet, förvaringsbox och badrum med toalett, dusch eller jacuzzi och hårtork samt ett badrum med endast toalett. Två extrasängar är möjligt (i allt fyra personer på rummet).
Royal Suite:
-elegant rum på ca.80 m² på två plan med uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och rum med eneklsäng, dubbelrum med dubbelsäng, minbar, satellit-tv, telefon, aircondition, internet, förvaringsbox och två badrum med toalett, dusch ( iden nea), jacuzzi (i den andra) och hårtork. Tre extrasängar är möjligt (i allt fem personer på rummet).

På hotellet finns det gratis parkering och underjordiskt garage, tvätteri, hiss och wellness center med träningslokal och ångbad (mot tillägg). Som gäst på hotellet får du 10% i rabatt på allt du köper i det närliggande Serravalle Designer Outlet.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map