Hotell i Gavi i Piemonte

Albergo L'Ostelliere

<p>Vinkällaren Villa Sparina</p>
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

L'Ostelliere är en storslagen herrgård från 1700-talet med rymliga rum, restauranger, elegant design, vinmarker och pool. Standarden är skyhög.

Pool omgiven av vinmarker

L´Ostelliere är en storslagen herrgård från 1700-talet med rymliga rum, elegant design, gröna omgivningar med vinmarker och ett härligt poolområde. Poolen som man når via en stig genom vinmarkerna ligger ca. 300 meter från huvudbyggnadden. Om sommaren serveras det förfriskningar vid poolen så man behöver inte gå tillbaks till hotellet varje gång törsten och hungern sätter in.

Läs mer om Albergo L'Ostelliere

Besök vinkällaren och smaka vinerna

Man kan gott få lov att se på deras historiska vinkällare, Villa Sparina från 1800-talet, var produktionen än idag föregår och var vinen lagras. De producerar bland annat; Brut, Monferrato Rosso (med 80% Barbera och 20% Merlot) och det berömda vita vinet Gavi. Det arrangeras vinprovning eller så kan den avnjutas i mer kulinariska omgivningar på den eleganta restaurangen La Gallina var man under klara dagar kan njuta av Alpernas markanta profil i bakgrunden.

Rumsinredningen en fröjd att se

De 28 rummen är alla olika inredda med vackra antikviteter samlade från hela Europa i en harmonisk kombination med enkla designobjekt. Dubbelrum Superior och Junior Suite har ett rum medans de andra rumskategorierna har minst två rum. Rummen vänder antigen in mot gården eller ut mot vinmarkerna och har fin utsikt men ingen balkong. För att njuta av solens strålar och de pittoreska omgivningarna kan man använda sig av gården, trädgården, stigarna bland vinmarkerna och poolområdet.

Dubbelrum Superior: - elegant dubbelrum med dubbelsäng, minbar, satellit-tv, telefon, aircondition, internet, förvaringsbox och badrum med toalett, dusch eller jacuzzi och hårtork. Extra säng är inte möjlig. Junior Suite: -elegant dubbelrum med dubbelsäng, dubbelbäddsoffa, minbar, satellit-tv, telefon, aircondition, internet, förvaringsbox och badrum med toalett,badkar och hårtork. Två extrasängar är möjligt (i allt fyra personer på rummet). Suite: -elegant rum på ca.50 m² med uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och dubbelrum med dubbelsäng, minbar, satellit-tv, telefon, aircondition, internet, förvaringsbox och badrum med toalett, dusch eller jacuzzi och hårtork. Två extrasängar är möjligt (i allt fyra personer på rummet). Suite Superior: -elegant rum på ca.55 m² på två plan med uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och dubbelrum med dubbelsäng, minbar, satellit-tv, telefon, aircondition, internet, förvaringsbox och badrum med toalett, dusch eller jacuzzi och hårtork samt ett badrum med endast toalett. Två extrasängar är möjligt (i allt fyra personer på rummet). Royal Suite: -elegant rum på ca.80 m² på två plan med uppehållsrum med dubbelbäddsoffa och rum med eneklsäng, dubbelrum med dubbelsäng, minbar, satellit-tv, telefon, aircondition, internet, förvaringsbox och två badrum med toalett, dusch ( iden nea), jacuzzi (i den andra) och hårtork. Tre extrasängar är möjligt (i allt fem personer på rummet).

På hotellet finns det gratis parkering och underjordiskt garage, tvätteri, hiss och wellness center med träningslokal och ångbad (mot tillägg). Som gäst på hotellet får du 10% i rabatt på allt du köper i det närliggande Serravalle Designer Outlet.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Albergo L'Ostelliere

Läs personliga omdömen av Albergo L'Ostelliere som ligger i Piemonte. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Albergo L'Ostelliere. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 9 omdömen från Albergo L'Ostelliere

Vackert och fridfullt

Super bra service och väldigt vackert samt en fridfull belägenhet

Läs mer

Bedömning av Albergo L'Ostelliere

Läs mer

Bedömning av Albergo L'Ostelliere

Läs mer

Rena lyxen och perfekt för avkoppling

Min käresta och jag hade en riktigt bra vistelse. Personalen svarade för perfekt service, restaurangen var bra och vinet utmärkt.

Vi kommer säkerligen tillbaka!

Läs mer

Ett stycke paradis

Överskriften skruvar kanske upp förväntningarna betydligt hos kommande gäster, men när man vet att det finns gott om utrymme för höga förväntningar, så kan man använda superlativ.

Vi är en familj bestående av 2 föräldrar och 2 vuxna barn, och vi skulle bl a fira min mans jämna födelsedag under vår Italien-ferie i vecka 28 och 29, 2015. Därför ville jag gärna hitta ett ställe med X-faktor, och som var en bra kontrast till den första delen av semestern, som var en aktiv upplevelsesemester. Jag hade tittat mycket på beskrivningen och bilderna av vingården, Albergo L'Ostelliere, innan jag bestämde mig. Och - väl medveten om att bilder ofta förskönar - så tyckte jag att stället såg både vackert och inbjudande ut. Det är inte så ofta man är med om att bilder och beskrivning inte är rättvisande, då verkligheten är långt bättre. Men så upplevde vi vår vistelse på vingården, som vi helt säkert återvänder till. Vackert, vackert, vackert vart man än såg, och riktigt bra service. Både rum, restaurangområden, omgivningar, natur, poolområde och mat på stället är en upplevelse. Man ska se det som en slags tillflykt, där själen kan finna ro och där man njuter av själva vistelsen och skönheten på de många kvadratmeter som hör till stället.

Vi får ha till godo att uppleva ställets egen vinkällare, men vi kunde konstatera att både den och restaurangen är välbesökt av gäster utifrån. Så även om det bara finns 28 rum och gott om utrymme överallt under dagtid, också vid poolen, så är det nödvändigt att boka tid och plats både i vinkällaren och på restaurangen, en verklig gourmetrestaurang. Det finns också möjlighet att äta "kafé-måltider" till överkomliga priser, om man inte vill gå på gourmetrestaurangen.

Vi tillbringade fem dagar på vingården, och det var väl avvägt med tanke på att det skulle vara vårt lyxiga andningshål på semestern.

Kent Pedersen & Christin Gorridsen

Läs mer

Fantastiskt

Fantastiskt ställe, inte sista gången vi har varit där:-) Allt var ok och alla var trevliga och gulliga.

Läs mer
 
search map