Omdömen från Ca' Villa Club Agriturismo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Ca' Villa Club Agriturismo

Läs personliga omdömen av Ca' Villa Club Agriturismo som ligger i Piemonte. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Ca' Villa Club Agriturismo. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Hotell eller lantställe?

Jag hade en föreställning om att ett agriturismo var ett personligt/familjedrivet lantställe, där man kunde få höra lite om stället o.s.v. Kanske är detta en felaktig tolkning? - för här var det samma som att komma på ett hotell med anställda, som gjorde sitt bästa för att ta hand om oss (utan att kunna ett enda ord förutom italienska) och en prisnivå, som var helt utanför alla proportioner.
Opersonligt och dyrt. Vi förbetalade 400 kr per person för kvällsmat exkl. dryckesvaror - det var alldeles för mycket i förhållande till vad vi blev serverade.

Men samtidigt ett helt fantastiskt läge med vacker utsikt. Elegant pool. Fin service från personalen, men så tråkigt att vi inte kunde kommunicera.

Det borde ha funnits aircondition i sovrummet och i det flotta gemensamma vardagsrummet. Lyckligtvis kunde vi låna en fläkt så natten blev uthärdlig.

Gabiano som semester-destination

Stället är fantastiskt för total avkoppling och avslappning

Ca' Villa Club Agriturismo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Ca' Villa Club Agriturismo
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk upplevelse

Perfekt beläget i Gabiano. Vacker inredning, läcker pool och fantastisk mat, vin och service från Franco och Maria Roa. Vi kommer helt klart tillbaka.

Gabiano som semester-destination

Bästa restaurangen är CA Villa. Bra möjligheter för shopping i Turin och på outlets. Perfekt utgångspunkt för besök på vingårdar, bland annat i Barolo och Asti.

Ca' Villa Club Agriturismo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Ca' Villa Club Agriturismo
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Ca' Villa Club Agriturismo

Ca' Villa Club Agriturismo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Ca' Villa Club Agriturismo
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Gastronomisk upplevelse, fantastiskt läge

Ca' Villa Club Agriturismo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Ca' Villa Club Agriturismo
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Riktig gourmet upplevelse utöver det vanliga.

Hade för mig när jag bokade detta boende att de skulle prata flera språk. Men det äldre paret som tog mot oss kunde enbart Italenska (något som vi själva inte behärskar). Men trots detta lyckades vi göra oss förstådda och de var väldigt gästvänliga och trevliga. Hade även boka halvpension då vi skulle anlända ganska så sent på eftermiddagen. Detta är något som vi verkligen inte ångrar. Både jag och min väninna var båda överrens om att det var det godaste vi någonsin ätit!!! Så denna anhalt på vår resa vart ett underbart minne för oss. Maten, omgivningarna och gästfriheten gjorde att man vill tillbaka hit.

Ca' Villa Club Agriturismo
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Ca' Villa Club Agriturismo
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Skulle vara Wifi men det lyckades vi inte få till. Brydde oss inte heller :)
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Stängd för säsongen. Var inte badväde heller :)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Dorte fra Dragør boede på Ca' Villa Club Agriturismo i Gabiano

Ca 'Villa Gabiano är en fantastisk plats, fantastisk utsikt, en dag var det så klart att vi kunde se Alperna med snö på toppen. Platsen ligger på landsbygden, det finns bara en liten stad i närheten, så här är det dags att koppla av på den härliga poolen eller spela tennis på lera spår. Om du gillar stadslivet är Torino, Alessandria och Asti uder en timmes bilresa från platsen.
Værtparet är väldigt söt, men tyvärr de talar endast italienska. Vi åt på plats på kvällen, är mycket tillråda utsökt mat till rimliga priser

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Jonas och resesällskap från Johanneshov i Sverige bodde på Ca' Villa Club Agriturismo i Gabiano från den 20. till den 25. juli 2012.

Resan gick väldigt bra. Ca' Villa var fantastiskt! Jättefint och välskött område och boende. Värdparet Marco och Natasha var otroligt hjälpsamma och trevliga vilket förgyllde resan.
Det enda att klaga lite på var vägbeskrivningen. Dels var det illa skyltat från flygplatsen(Linate). Det är förvisso svårt för er att göra något åt men det kan kanske vara värt att nämna. Sedan blev det lite problem vid crescentino. I beskrivningen borde det ha stått följ väg 31 bis tills skylt mot brusasco. Sväng därefter vänster mot Gabiano direkt efter att bron över Po passerats. Därefter ska man följa vägen till skylten mot Zoalengo. Sväng höger vid den lilla kyrkan (finns även skylt Ca' Villa).

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Monica och Per från Bankeryd i Sverige bodde på Ca' Villa Club Agriturismo i Gabiano från den 30. juni till den 4. juli 2011. Sedan fortsatte turen till Agriturismo El Giardì i Marone vid Iseosjön.

Vi har haft en fantastisk resa till Gabiano och Marone. Ställena vi bodde på var ganska olika från varandra - Ca Villa Club var otroligt fint med fantastisk gourmetmat, bra service och fint renoverade rum. El Giardi var väldigt familjärt, god mat och fantatisk utsikt över Iseosjön. Vi kan varmt rekommendera båda ställena.

Vi vill tacka er för bra information och restips samt en jättebra hemsida där vi kan ägna många timmar åt att leta härliga boenden i Italien. Vi kommer att återkomma med nya bokningar och rekommenderar varmt er till vänner.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map