Agriturismo i Gabiano i Piemonte

Ca' Villa Club Agriturismo

Den smakfullt inredda restaurangen Loungeområde med fåtöljer Aktiv semester Ca' Villa Club Agriturismos egna produkter Kockens färdigheter får det att vattnas i munnen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ca' Villa Club Agriturismo ligger i närheten av Po-flodens naturreservat Parco Naturale del Fiume Po, sevärda medeltidsborgar, små landsbyar som t.ex. Moncalvo d'Asti och ett pittoreskt landskap med vinmarker i långa rader samt skogar så långt ögat når i ett område som ännu betraktas som "oupptäckt".

Modern design möter historisk charm

Ca' Villa Club öppnade år 2005 och detta gamla lantställe, från 1700-talet, är fint renoverat och inrett i modern anda med stor respekt för det historiska som visar sig både i rummen och i de gemensamma utrymmena. Här finns ett fint utomhusområde med pool (barndel) och stämningsfulla terrasser i den tilltalande trädgården. Från trädgården tar du dig snabbt bort till den närliggande kyrkan och medeltidsborgen.

Läs mer om Ca' Villa Club Agriturismo

Gårdens produkter och vinprovning

Ca' Villa Club är en agriturismo, alltså ett lantställe som utöver att erbjuda inkvartering också odlar egna produkter. Här har man specialiserat sig på honung och hasselnötter som är typiska produkter i regionen Piemonte och framförallt i Monferrato distriktet var Ca' Villa Club ligger. Ca' Villa Club arrangerar också vinprovning med piemontesiska viner, antingen direkt på stället eller på någon av de tre närliggande vingårdarna Castello di Gabiano, Cantina Iuli eller Tenuta la Tenaglia.

Smaka på Piemonte i restaurangen

Gårdens restaurang är uppskattad av både övernattande gäster som lokalbefolkningen. Här serveras mestadels lokala rätter, där du bl.a. kan smaka på tajarin (piemontesisk pasta), kanin, fasan, risotto, svamp, tryffel och ostar. Du kan njuta av måltiderna såväl ute som inne och både till lunch som till middag (mot reservation).

I cantinan där vinprovningar äger rum är det möjligt att boka bord för att inta sin middag i en stämningsfull och helt privat miljö (ska bokas på plats). Skulle ett restaurangbesök utanför gården vara av intresse finner du två restauranger redan inom 1,5 km.

Kombinera aktiviteter med avkoppling

I gläntan nedanför huvudbyggnaden samt på behagligt avstånd från rummen ligger den stora fina poolen, en volleyboll bana och en tennisbana. Du kan även spela boccia och bordtennis. På gården finns dessutom ett litet gym, wellnesscenter (med massage, turkiskt bad och bastu), mountainbikes och ridning. Några av aktiviteterna är mot tillägg.

På andra våningen i huvudbyggnaden har du ett stämningsfullt uppehållsrum med öppen spis, TV och både fåtöljer och soffor som inbjuder till avkoppling.

Smakfullt inredda rum

- De 9 dubbelrummen är fördelade på två våningar och är modernt inredda med en blandning av design och rustika inslag. Rummen är alla utrustade med badrum med toalett och dusch. Två av rummen har plats för en extra säng och de flesta är på ca 14-16 m².

Man har valt att inte ha TV på rummen och det finns heller inte aircondition då denna villa är från 1700-talet och har tjocka murar som håller huset svalt. Men det finns en TV i det gemensamma uppehållsrummet samt fri tillgång till Wi-Fi. Ett av rummen är dessutom HCP-anpassat.

L√§genheterna på Ca' Villa Club Agriturismo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map