Agriturismo i Farigliano i Piemonte

Agriturismo Bevione

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Bevione ligger vid en liten landsväg som skär genom det vackra vinlandskapet i Langhe vindistrikt. Gården ligger i rogivande omgivningar med den mest fantastiska utsikt över vinmarkerna och Alperna i horisonten. Närmsta stad ligger ca. 10 minuters bilkörning bort och är Dogliani med sin imponerande katedral.

Aktiv vinproduktion

Denna lilla agriturismo drivs av det trevliga paret Antonella och David som också äger gården. På deras 21 hektar jord odlas frukt, nötter och rödvin, bland annat en välsmakande Dolcetto Dogliani. Davide har en egen vinkällare där han själv producerar sitt vin och där gästerna kan få lov att smaka på de goda vinerna. Det finns totalt 4 hotellrum på gården samt 4 lägenheter. Alla rummen är fina och enkelt inredda. Ett av rummen har en balkong med utsikt över dalen och 2 har en liten balkong.

Läs mer om Agriturismo Bevione

Pool, restaurang och storslagen utsikt

Från gårdens pool har man en storslagen utsikt över dalen och vinmarkerna. Här kan man utan problem få flera timmar att gå genom svalkande bad i poolen och avkoppling på en solstol. På kvällen kan man äta på den trevliga restaurangen som serverar traditionella rätter baserade på lokala produkter från gården och de närmsta grannarna. Om sommaren går det fint att äta utomhus på gårdens stora terrass som man även kan använda sig av dagtid. Menyn (om kvällen) är fast. Man behöver inte förboka, utan bara informera värdinnan från dag till dag om middag önskas på kvällen. Det finns parkering till alla gäster.

Både för par och barnfamiljer

Gården rekommenderas både till par och familjer som söker atmosfär snarare än lyx. Gården är ett perfekt ställe där barnen kan springa och leka fritt utan problem då gården är inhängnad. De kan även besöka gårdens alla djur som finns på stället, bl.a. finns det gätter och hundar. På den andra sidan vägen (mycket lite trafikerad) finns det en liten lekplats för de allra minsta. Antonella och Davides gästfrihet är ett ordentligt plus då de gör allt för att gästerna ska trivas.

L√§genheterna på Agriturismo Bevione

Tvårumslägenhet Dogliani med 2 sovplatser (andra våningen med balkong)

Lägenheten är på ca. 28 m² och ligger på andra våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå med 4 kokplattor, sovrum med dubbelsäng och utgång till balkong samt badrum med toalett och dusch och hårfön. Lägenheten är utrustad med TV och egen värmeanläggning.

Tvårumslägenhet Dolcetto med 4 sovplatser (första våningen med balkong)

Lägenheten är på ca. 35 m² och ligger på första våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå med 4 kokplattor och ugn, bäddsoffa (bäst för barn) samt utgångt till en liten balkong med utsikt över dalen, sovrum med dubbelsäng och utgång till samma balkong samt badrum med toalett och dusch och hårfön. Lägenheten är utrustad med TV och egen värmeanläggning.

Tvårumslägenhet Nocciolo med 4 sovplatser (andra våningen med balkong)

Lägenheten är på ca. 40 m² ligger på andra våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå med 4 kokplattor och ugn, dubbel bäddsoffa (bäst för barn) samt utgångt till balkong med utsikt över dalen, sovrum med dubbelsäng och utgång till samma balkong samt badrum med toalett och dusch och hårfön. Lägenheten är utrustad med TV och egen värmeanläggning.

Trerumslägenhet Barbera med 4 sovplatser (första våningen med terrass)

Lägenheten är på ca. 50 m² ligger på första våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå med 4 kokplattor och ugn, diskmaskin samt utgångt till terrass med utsikt över dalen, två sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch och hårfön. Lägenheten är utrustad med TV och egen värmeanläggning.

Trerumslägenhet Nebbiolo med 4 sovplatser (andra våningen med terrass)

Lägenheten är på ca. 50 m² ligger på andra våningen. Den består av uppehållsrum med kokvrå med 4 kokplattor och ugn, diskmaskin samt utgångt till terrass med utsikt över dalen, två sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch och hårfön. Lägenheten är utrustad med TV och egen värmeanläggning.

Rum 1

Rum 1 har direkt ingång från egen liten terrass där det finns bord och stolar. Rummet består av dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Den lilla terrassen vänder mot norr och blickar mot den lilla och mycket lite trafikerade vägen som passerar gården.

Rum 2

Rum 2 har direkt ingång från egen liten terrass där det finns bord och stolar. Rummet består av dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Den lilla terrassen vänder mot norr och blickar mot den lilla och mycket lite trafikerade vägen som passerar gården.

Rum 3

Rum 3 har direkt ingång från egen liten terrass där det finns bord och stolar. Rummet består av dubbelsäng och enkeltsäng och har därför plats för 3 personer (se pris under trippelrum). Här finns badrum med toalett och dusch. Den lilla terrassen vänder mot norr och blickar mot den lilla och mycket lite trafikerade vägen som passerar gården.

Rum 4

Rum 4 består av dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Rummen har även balkong med bord och stolar som vänder mot söder med utsikt över bergen mellan Piemonte och Ligurien.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map