Semesterbostad i Farigliano i Piemonte

Adoptera en vinranka

 
Adoptera en vinranka är inte tillgänglig i dagsläget
Adoptera en vinranka är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Farigliano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vin är en produkt som framhäver passionen för den lantliga livsstilen. Vill du veta mer om vin och framför allt om vinproduktion så kan du fördjupa dig i flera böcker men vi har här annars den ultimata lösningen; För det finns inget bätte än att själva delta i vinhösten och det är vad In-Italia framöver kan erbjuda till vinentusiasterna.

Det hela arrangeras hos Davide och Antonella på Agriturismo Bevione. Detta par flyttade för några år sedan från storstaden Torino där de drev en lampaffär till landet. De startade och byggde själva sin vinkällare och har testat att begå alla de fel som en nybliven bonde ska göra för att förbättra kvaliteten av sin produktion. Deras kunskaper i engelska är inte de bästa men det finns få piemonteser som slår deras gästfrihet och sympatiska utstrålning. Davide tillbringar sina dagar på vinmarkerna tillsammans med sin far medan Antonella passar huset och restaurangen där det serveras traditionella rätter.

Läs mer om Adoptera en vinranka

Genom att adoptera en vinranka hos Bevione-familjen får man följande med i priset:
- En vistelse på 5 nätter på gården Agriturismo Bevione under vinskörden (som normalt är från mitten av september till mitten av oktober månad). Vistelsen är inklusive frukost och middag.
- En vistelse på 5 nätter på gården Agriturismo Bevione under vinter- eller våren.
- En gourmet kväll på Agriturismo Beviones restaurang där man smakar gården viner och rätter.
- En skylt med ditt eller din familjs namn på som ni kan hänga på just den vinranka som ni tycker bäst om och därmed väljer att adoptera och som ännu inte redan blivit adopterad.
- 36 flaskor vin av gårdens produktion fördelade enligt följande (ifall ni inte ankommer i egen bil är det möjligt att mot extra betalning få skickat flaskorna till er hemadress. OBS: Eventuella avgifter står kunden själv för.):

  • 12 x Langhe Nebiolo

  • 12 x Dolcetto di Dogliani

  • 6 x Piemonte Barbera

  • 6 x Dogliani

Bokning av vistelse under hösten och vinter/vårperioden är beroende av att det finns plats på Agriturismo Bevione i den perioden (det är inte möjligt att välja vistelse i juli eller augusti månad). Därför är det en stor fördel att boka i god tid. Priset gäller för ett helt år och det är upp till var och en om man vill fortsätta sitt ägande av sin vinranka eller ta förväl av den när året är slut.

Dölj texten
 
 
search map