Agriturismo i Diano d'Alba i Piemonte

Tenuta 800

Royals privata terrass Comfort rum Junior Suite Junior Suite
 
Tenuta 800 är inte tillgänglig i dagsläget
Tenuta 800 är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Diano d'Alba här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det lilla B&B Tenuta 800 ligger i det vackra landskapet i Langhe vindistrikt och det sköts av det unga paret Matteo och Elisabetta som själva bor på stället. Från den sköna trädgården med poolen kan du njuta av Langhes skönhet.

Smaka på de lokala produkter

Vid ankomst bjuds du välkommen av vackra vinmarker, den smala dalen och parets gästfrihet. I trädgården finns pool med paviljong, bord, stolar och solstolar och varifrån man kan njuta av det vackra Langhe. I frukostmatsalen kan man, vid avtal, arrangera vinprovning av viner från de närliggande vingårdana, ackompanjerat av ostar, salami och diverse tillbehör. En av Langhes vackra stigar som leder till Grinzane Cavour Borg går förbi egendommen. På denna sträcka ligger även en känd restaurang så om man blir hungrig på tillbaka vägen så kan man få sig ett mål mat här.

Läs mer om Tenuta 800

Njut av den goda frukosten

Matteo och Elisabetta sätter stor ära i att förbereda det stora och goda frukostbordet. Här kan man varje dag förvänta sig de sedvanliga italienska sötsaker men även yoghurt, pålägg, ost, hemlagade marmelader och pajer av olika slag.

Rummen och deras placering

Gemensamt för rummen är detras placering på första våningen. De flesta av dem ligger i annexet bredvid villan och mittemot poolen, de två lägenheterna ligger i själva villan. I trädgården finns det rikligt med bord och stolar till gästerna. Man har dock inte sitt "privata" bord men det blir nog naturligt så att man tar det bord som står närmast ingången till sitt eget rum.

- Comfortrummen är inreddan i lantlig Provence stil och har alla flatscreen sat-TV samt rymliga badrum med toalett och dusch. Här finns inte plats för extra sängar.

- Junior Suiterna är ca 40 m² och har samma typ av inredning. De har alla flatscreen sat-TV, minibar, safetybox samt rymligt badrum med toalett och dusch. Sovrummet är avskiljt från ett mindre rum var ev. barnen kan sova.

Dölj texten
 
 
search map