Hotell i Cherasco i Piemonte

Albergo La Spiga

 
Albergo La Spiga är inte tillgänglig i dagsläget
Albergo La Spiga är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cherasco här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Albergo La Spiga ligger utmärkt mellan vinbyarna La Morra och Cherasco med 3 km till båda. Hotellet med sin oemoståndliga pool ligger i en skön liten dal i fridfulla omgivningar.

Naturälskarna och frilufsmänniskor kommer njuta av de vackra områdena och natursköna omgivningarna mellan vinområdena Langhe och Roero. Trafik och motorbuller behöver man inte oroa sig över på denna lilla väg. Poolens azurblå vatten står i skarp kontrast till de omgivande gröna färgerna.

Läs mer om Albergo La Spiga

För de aktiva ligger Cherasco Golfklubb endast 3 km bort (stängt måndagar). Där väntar 18 hål i kuperad terräng i Piemontes ståtliga vinområde. La Spiga har ett fördelaktigt avtal med golfklubben.

Hotellet är från 2006 och framstår därför som nyrenoverat och välskött. Det finns hiss upp till rummen på andra våningen. Utomhusområdena är fina och inbjuder till ren avkoppling: skönt poolområde med solstolar, trevlig gård och stor gemensam terrass på andra våningen.

Hotellet har även en liten restaurang som erbjuder lokala rätter och ett imponerande urval av lokala och nationella viner.

Rummen är smakfullt inredda med aircondition, flatscreen TV med satellit-kanaler, förvaringsbox, minibar och eget badrum med badkar, toalett och hårtork. Classic-rummen är för max två personer medan Superior-rummen har plats för en extra säng och Junior Suite har plats för två extra sängar. Superior-rummen utan balkong och Junior Suite utan balkong har tillgång till en gemensam balkong vid ingången till rummen.

Frukosten serveras antingen i restaurangen eller utomhus om vädret tillåter det.

Dölj texten
 
 
search map