Omdömen från Agriturismo L'Isorella

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo L'Isorella

Läs personliga omdömen av Agriturismo L'Isorella som ligger i Piemonte. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo L'Isorella. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Vin upplevelser

Vårt uppehåll var en bra utgångspunkt för våra planer om att besöka vingårdar

Cherasco som semester-destination

Agriturismo L'Isorella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo L'Isorella
Tvårumslägenheten Ortensia med 2/3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo L'Isorella

Fin vistelse hos ett otroligt gästfritt och trevligt värdpar.

Cherasco som semester-destination

Agriturismo L'Isorella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo L'Isorella
Trerumslägenheten Rosa+Mughetto med 4/6 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bra standard och trevliga värdar

Vi är väldigt nöjda med besöket. Vädret var inte perfekt, men det kan man ju inte göra något åt. Värdarna var väldigt trevliga och tillmötesgående. Fick många bra tips till utflykter i området. Var också på besök på värdinnans brors vingård (Davide Bevione). Detta var en superhärlig upplevelse. Barnen fick rida på hästar, vilket de tyckte mycket om.
Lägenheten var ren och fin. Bra standard. Vi var totalt sätt väldigt nöjda med detta ställe.

Cherasco som semester-destination

Själva området Piemonte är väldigt vackert. Vi spenderade mycket tid inne i Cherasco. Men vi körde också till bland annat Barolo och Alba och besökte vingården G.Marrone. Vi kommer helt säkert att återvända till området. Det är en fördel att ha bil för att ta sig runt. Men det är fint att cykla runt i området om man vill ha en mer aktiv semester.

Agriturismo L'Isorella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering

Lite långt till närmaste matbutik.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Dåligt wifi.
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Var inte öppen när vi var där.
Restaurang

Var inte aktuellt då vi var de enda gästerna där.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Gästfritt på landet

Just tillbaka efter en härlig vecka i Piemonte. Prisvärt boende på gård som ligger så att det går att göra utflykt till såväl Alperna som Medelhavet. Välutrustad lägenhet och rymlig. Rent och snyggt. Mycket vänlig och hjälpsam värdinna. Hon gav oss egenskördade grönsaker och kartor, tips på utflykter. Vi kände en stor gästfrihet. Vi hade även möjlighet att rida. En fin hund finns på gården. Kan absolut tänka oss att återvända till denna härliga plats och vänliga värdpar.

Cherasco som semester-destination

Restaurang i Cherasco - Pizzeria Vecchia Italia. Åk till Val Varaita och ta linbana upp i Pontechianale för vandring i Alperna och fantastisk utsikt, 1,5 tim med bil. Besök de fantastiska grottorna i Bossea, 1-1,5 tim resväg, guidad vandring.

Agriturismo L'Isorella
Rent och fint

Mycket rent och fint
Gästvänlighet

Mycket vänligt värdpar, hjälpte oss med kartor o utflyktstips.
Placering

Ligger centralt
 
Själva boendet på Agriturismo L'Isorella
Tvårumslägenheten Iris med 2/4 sovplatser (1:a vån.)

Rymlig och välutrustad lägenhet
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Ute på gården, inte inomhus.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Vi åt inte på gården.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Agriturismo L'Isorella

Agriturismo L'Isorella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo L'Isorella
Trerumslägenheten Rosa+Mughetto med 4/6 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn

Super lugn och avslappnande atmosfär

Trevliga värdar, fin lägenhet med god standard, verkligen ett trevligt ställe som vi gärna besöker igen.
God och fin frukost och härlig middag med massa rätter på kvällen, verkligen värt det!
Bra att det fanns en pool då det var väldigt varmt när vi var där. Kort väg till barolodistriktet, endast några km. Trevligt ställe precis i närheten av Charesco.
Min dotter på 15 år red varje dag och var supernöjd då hon är en erfaren ryttare och fick fina instruktioner från en ridinstruktör (på italienska, men med kroppsspråk och hans dotter som översatte).

Rekommendationer till andra gäster

Fin ridhage och bra hästar på gården.

Agriturismo L'Isorella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo L'Isorella
Tvårumslägenheten Ortensia med 2/3 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 1 Vuxen, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Härlig semester i Piemonte

Cherasco som semester-destination

Agriturismo L'Isorella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo L'Isorella
Tvårumslägenheten Iris med 2/4 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig semester

Semesterlägenheten ligger mycket fint i förhållande till det attraktiva vinområdet runt Barolo, Barbera och Asti.
Värdparet är mycket serviceminded och vi har känt oss väldigt välkomna. Enda minus med vistelsen var att det var svårt att komma på nätet, så att vi kunde beställa vinprovningar mm.
Men rent generellt hade vi en härligt avslappnande semester.

Rekommendationer till andra gäster

Det var min första tur till området, men Barolo är alltid värt ett besök. Och en liten restaurang i Montforte d´Alba, La Salita, Via Marconi, 2/a kan varmt rekommenderas. Vi besökte också vingården Gian Piero Marrone i La Morra vid lunch. En översikt kan hittas på www.agricolamarrone.com. Vi beställde en lunch med 5 rätter och 5 viner, men hann med att få 7 viner till samma pris.

Agriturismo L'Isorella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo L'Isorella
Tvårumslägenheten Iris med 2/4 sovplatser (1:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk familjeställe

Otroligt trevlig värdfamilj och ett härligt ställe med pool, häst samt en liten lekplats - perfekt till yngre barn. Ett ställe som bara kan rekommenderas - enda minus är att det saknades utsikt till de vackra vinmarkerna i Piemonte som andra hotell har...

Rekommendationer till andra gäster

La Morra (ligger 5 km bort) - har en superrestaurang med stenugnspizzor, "Pizzeria per Bacco" (Via Roma 30, La Morra).

Agriturismo L'Isorella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo L'Isorella
Tvårumslägenheten Rosa med 2/4 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbar liten pärla

Fantastiskt litet ställe. Rent och fräscht. Trevlig och hjälpsam familj som bor på gården. Jag kan verkligen rekommendera L'Isorella och åker gärna dit igen.
I lägenheter var bra utrustade. Pröva gärna familjens traditionellt lagade italienska middag och välj vinet som produceras av familjen.

Rekommendationer till andra gäster

L'Isorella ligger perfekt mellan vindistrikten i Barolo dit man kör på 20 minuter ellet storstäder som Turin och Alessandria.

Agriturismo L'Isorella
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo L'Isorella
Tvårumslägenheten Iris med 2/4 sovplatser (1:a vån.)
Tvårumslägenheten Gelsomino med 2/4 sovplatser (2:a vån.)
Trerumslägenheten Rosa+Mughetto med 4/6 sovplatser (2:a vån.)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 6 Vuxna, 5 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

Fattoria San Giuliano

Neive, Piemonte

Villa La Martina

Canelli, Piemonte

Rekommendationer till dig

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

Casale Mattei

Corneliano d'Alba, Piemonte

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

Hotel Santa Caterina

Orta San Giulio

Villa Crespi

Orta San Giulio

search map