Agriturismo i Cherasco i Piemonte

Agriturismo L'Isorella

Ridskolan
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I hjärtat av det bildsköna vindistriktet Langhe ligger denna härliga bondgård med möjlighet för ren avkoppling i nyrenoverade lägenheter (2009). Här finns pool och stuteri för hästälskare samt kort avstånd till berömda vinstäder som Barolo, La Morra och Alba.

Gläd dig till pool och goda viner

På stället bor även de sympatiska ägarna Marcia och Giuseppe med deras 2 barn. Marcia är syster till Davide på Agriturismo Bevione (ett av våra andra resorts i Langhe området, ca. 30 min. bilfärd från Isorella). Det är Davide som producerar Isorellas eget vin. Vid poolen ligger man ostört från vägen med utsikt över kullarna och bredvid poolen finns en övertäckt terrass var man kan sitta lite i skuggan. Det är möjligt att köpa till frukost (för lägenhets gästerna) och den serveras i restaurangen dfrån kl. 8.30 till 10.00 på vardagarna och från 9.00 - 10.00 på helgerna. Gården ligger lite tillbakadraget från huvudvägen som leder till Cherasco. Trots detta så kan det förekomma lite trafikbuller.

Läs mer om Agriturismo L'Isorella

Stuteri med ridskola

Ägarna till Agriturismo L'Isorella har även ett stuteri ca. 100 meter från huset. De har 5 - 7 hästar som de föder upp. Det är möjligt att få ridlektioner som föregår i manegen (50 x 27 meter) eller i de gröna omgivningarna runt omkring. På stuteriet finns omklädningsrum, uppehållsrum, bad och toalett. De erbjuder även hästpension om man har med sin egen häst. Det kostar 35 euro per dag och i detta inkluderas omvårdnad, rengöring och användning av stuteriets faciliteter.

5 lägenheter och 1 dubbelrum

Det finns i allt 5 lägenheter och ett dubbelrum på gården. Rosa lägenheten kan utvidgas med dubbelrummet Mughetto så man får ett extra sovrum och badrum för en lägenhet till 6 personer. Alla lägenheter har satellit-TV, safetybox och hårtork. De 2 lägenheterna på första våningen har utomhusområden i den gemensamma trädgården och de 3 lägenheterna på andra våningen har egen terrass, varav den ena ligger ut mot poolen. Den andra är övertäckt var man kan skönja poolen och den den sista ligger ut mot gårdsplanen.

Läs om l√§genheterna på Agriturismo L'Isorella

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map