Agriturismo i Cherasco i Piemonte

Agriturismo L'Isorella

Ridskolan
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I hjärtat av det bildsköna vindistriktet Langhe ligger denna härliga bondgård med möjlighet för ren avkoppling i nyrenoverade lägenheter (2009). Här finns pool och stuteri för hästälskare samt kort avstånd till berömda vinstäder som Barolo, La Morra och Alba.

Gläd dig till pool och goda viner

På stället bor även de sympatiska ägarna Marcia och Giuseppe med deras 2 barn. Marcia är syster till Davide på Agriturismo Bevione (ett av våra andra resorts i Langhe området, ca. 30 min. bilfärd från Isorella). Det är Davide som producerar Isorellas eget vin. Vid poolen ligger man ostört från vägen med utsikt över kullarna och bredvid poolen finns en övertäckt terrass var man kan sitta lite i skuggan. Det är möjligt att köpa till frukost (för lägenhets gästerna) och den serveras i restaurangen dfrån kl. 8.30 till 10.00 på vardagarna och från 9.00 - 10.00 på helgerna. Gården ligger lite tillbakadraget från huvudvägen som leder till Cherasco. Trots detta så kan det förekomma lite trafikbuller.

Läs mer om Agriturismo L'Isorella

Stuteri med ridskola

Ägarna till Agriturismo L'Isorella har även ett stuteri ca. 100 meter från huset. De har 5 - 7 hästar som de föder upp. Det är möjligt att få ridlektioner som föregår i manegen (50 x 27 meter) eller i de gröna omgivningarna runt omkring. På stuteriet finns omklädningsrum, uppehållsrum, bad och toalett. De erbjuder även hästpension om man har med sin egen häst. Det kostar 35 euro per dag och i detta inkluderas omvårdnad, rengöring och användning av stuteriets faciliteter.

5 lägenheter och 1 dubbelrum

Det finns i allt 5 lägenheter och ett dubbelrum på gården. Rosa lägenheten kan utvidgas med dubbelrummet Mughetto så man får ett extra sovrum och badrum för en lägenhet till 6 personer. Alla lägenheter har satellit-TV, safetybox och hårtork. De 2 lägenheterna på första våningen har utomhusområden i den gemensamma trädgården och de 3 lägenheterna på andra våningen har egen terrass, varav den ena ligger ut mot poolen. Den andra är övertäckt var man kan skönja poolen och den den sista ligger ut mot gårdsplanen.

L√§genheterna på Agriturismo L'Isorella

Dubbelrum (Mughetto)

Rum Mughetto ligger på andra våningen. Rum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch.

Lägenhet m. 1 sovrum (Rosa)

Lägenheten ligger på andra våningen och består av ett uppehållsrum med kokvrå, bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch. Till lägenheten hör en övertäckt terrass som vänder ut mot poolen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Agriturismo L'Isorella

Läs personliga omdömen av Agriturismo L'Isorella som ligger i Piemonte. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo L'Isorella. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 14 omdömen från Agriturismo L'Isorella

Vin upplevelser

Vårt uppehåll var en bra utgångspunkt för våra planer om att besöka vingårdar

Läs mer

Bedömning av Agriturismo L'Isorella

Läs mer

Bedömning av Agriturismo L'Isorella

Läs mer

Bedömning av Agriturismo L'Isorella

Läs mer

Bra standard och trevliga värdar

Vi är väldigt nöjda med besöket. Vädret var inte perfekt, men det kan man ju inte göra något åt. Värdarna var väldigt trevliga och tillmötesgående. Fick många bra tips till utflykter i området. Var också på besök på värdinnans brors vingård (Davide Bevione). Detta var en superhärlig upplevelse. Barnen fick rida på hästar, vilket de tyckte mycket om.
Lägenheten var ren och fin. Bra standard. Vi var totalt sätt väldigt nöjda med detta ställe.

Läs mer

Gästfritt på landet

Just tillbaka efter en härlig vecka i Piemonte. Prisvärt boende på gård som ligger så att det går att göra utflykt till såväl Alperna som Medelhavet. Välutrustad lägenhet och rymlig. Rent och snyggt. Mycket vänlig och hjälpsam värdinna. Hon gav oss egenskördade grönsaker och kartor, tips på utflykter. Vi kände en stor gästfrihet. Vi hade även möjlighet att rida. En fin hund finns på gården. Kan absolut tänka oss att återvända till denna härliga plats och vänliga värdpar.

Läs mer
 
search map