Hotell i Cesana Torinese i Piemonte

Baita della Luna

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Mitt ute i bergen utanför Cesana Torinese

Om vintern kan du endast komma hit på snöscooter eller med skidlift, och om sommaren kan du använda dig av grusvägen. Med andra ord - det här är det perfekta stället för dig som älskar naturen och lugnet, men som också tycker om det lite mer äventyrliga. Läget i Sagnalonga vid Via Lattea skidområde 6 km från Montgenèvre, gör att du är nära den franska gränsen. Via Lattea bjuder på inte mindre än 400 km pister och 91 skidlifter. Det är uppdelat i olika skidområden, t.ex. Montgenèvre, Mont de la Lune och Sestriere och höjdskillnaderna går mellan 1350 meter till 2832 meter.

Komfortabla faciliteter i ett äventyrligt landskap

Det vackra och frodiga berglandskapet som du har utsikt till från Baita della Luna, gör hotellets läge till något helt unik. Det är inte ett lyxhotell, men du kommer högst troligen vara mer än nöjd med komforten. Du hittar t.ex. ett litet wellness-center med turkiskt bad, bastu och varmvattenspool. Från inomhuspoolen kan du njuta av den vackra utsikten över pisterna och bergen. När du vill ha en förfriskning, ser baren till att du får vad du önskar, och om kvällarna kan du spela biljard eller foosball.

Läs mer om Baita della Luna

Trevlig restaurang med öppen spis

Restaurangens namn, "Via Lattea" kommer från området, och här kan du äta dig mätt både till lunch och middag med regionala rätter som är lagade på säsongsbaserade ingredienser. Den öppna spisen värmer restaurangen och skapar en mysig atmosfär. På morgonen finns här en frukostbuffé med hemlagade kakor och croissanter.

Wifi och låsbara skåp till din skidutrustning finns tillgängliga på hotellet.

Moderna rum

Hotellet har 29 komfortabla, moderna rum med bergsutsikt. De är färgrikt inredda och alla har platt-TV och privat badrum med dusch.

Rummen på Baita della Luna

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map