Hotell i Cerreto Langhe i Piemonte

B&B Il Sole e La Luna

 
B&B Il Sole e La Luna är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Il Sole e La Luna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cerreto Langhe här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

B&B Il Sole e La Luna ligger i centrum av Cerreto Langhe, en liten by på knappt 800 invånare. Här finner du lägenheter och rum som ger dig fin möjlighet att njuta av tillvaron.

Hus med historia

Huset är från 1600- talet och var från början ett Franciskankloster. Under början av 1900-talet blev det dock ombyggt till ett pensionat - Albergo d' Italia och blev nyligen återigen ombyggt.

Läs mer om B&B Il Sole e La Luna

Köp lokala varor

Utöver två lägenheter och fyra rum har man inrett en fin frukostrestaurang som även fungerar som gemensamt uppehållsrum, en gammaldags bottega, en liten affär, var man kan köpa vin och andra varor samt en fin terrass var man även kan inta frukosten elller ta sig ett dopp i poolen.

Välj rum eller lägenhet

Rummen och lägenheterna är inredda med miljö i åtanke och efter så kallad bioarkitektoniska principer. TV finns här inte, aircondition- med tanke på höjden över havet- finns inte heller och är inte nödvändigt. Varje lägenhet och rum har ett eget badrum med toalett och dusch. Hit ska man inte komma för att bli underhålld men för att njuta av tillvaron och lugnet.
OBS: Rökning är inte tillåtet varken på rummen eller i frukostrestaurangen.

Rummen på B&B Il Sole e La Luna

Enrumslägenhet med loft Sole med 2/4 sovplatser

Fin enrumslägenhet på husets översta våning. Lägenheten består av ett allrum med baldakinsäng och dagområde med matbord och kokvrå med två kokplattor. En stege för upp till ett öppet loft var det finns ytterligare två sovplatser. Loftet passar bäst till stora barn eller unga människor som inte är gångbesvärade. Det finns dessutom badrum med toalett och dusch.

Tvårumslägenhet Luna med 2/4 sovplatser

Luna ligger på husets nedre våning och har ingång direkt från gatan. Den består av ett uppehållsrum med kokvrå och två kokplattor och två sovplatser, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Observera att det inte finns någon dörr mellan uppehållsrummet och sovrummet - endast en gardin.

Enkelrum Marte

Marte är husets minsta rum och ligger på första våningen. Det finns en smal dubbelsäng (1½ plats) och har ett eget badrum med toalett och dusch. Det gamla trätaket och de röda färgerna gör dock att rummet känns rätt mörkt även för att fönstret inte är särskilt stort. Allt detta för att understryka att detta rum nog är inte enklare än de andra.

Dubbelrum Giove

Rum som ligger på första våningen. Här finns en baldakinsäng och badrum med toalett och dusch.

Dubbelrum Saturno

Fint rum som ligger på översta våningen med fönster med utsikt mot dalen. Här finns en baldakinsäng och badrum med toalett och dusch.

Dubbelrum Venere

Fint rum som ligger på översta våningen med fönster med utsikt mot dalen. Här finns en baldakinsäng och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map