Semesterbostäder & hotell i Cerreto Langhe

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Cerreto Langhe ligger ca. 20 km. sydost om Alba i lugna omgivningar. När man kommer hit- och hit kommer man inte bara av en slump- så får man en känsla av ett stilla förfall....detta är inte Langhes vackraste ort, men i sin enkelhet är den mycket autentisk och trevlig.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Orten ger även namnet till kommunen, trots att det här bara bor 500 invånare. Ortens borgmästare kan man se körandes runt i sin traktor då man inte bara kan leva av sin borgmästarpost. Orten har även en kyrka som i dag är lite ur proportion men som ger en känsla av ortens historia med många invånare.

Vid ingången av den gamla stadsdelen finns en restaurang som serverar traditionella rätter på ett enkelt och ärligt sätt. Här känner man inte till hög service, men däremot har de den lite gamla attityden om att tallrikarna ska vara stora och notan rimlig. En del tyskar och schweizare, har vi fått höra, gillar att besöka byn.

Det finns inte så mycket att säga om själva orten men det finns en hel del att säga om landskapet och stillheten för orten ligger på en utsiktsplats och man har här utsikt över dalarna runt omkring. Få bilar kommer in till den gamla bydelen, utöver invåarnas egna bilar så parkering finns det gott om här.

Läs mer om Cerreto Langhe

Dölj texten
 
 
search map