Omdömen från Albergo Castiglione

 
Albergo Castiglione är inte tillgänglig i dagsläget
Albergo Castiglione är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castiglione Tinella här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Albergo Castiglione

Läs personliga omdömen av Albergo Castiglione som ligger i Piemonte. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Albergo Castiglione. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastikst boende

Vi möttes av världens finaste receptionist, som gav oss bra information om platsen och den lilla staden. Vi gick direkt till poolområdet , som har en magnifik utsikt och en härlig pool.
Stadens enda restaurangen serveras mycket god mat och vin rekommendationer receptionist var en home run!
Rummen var stora och ren, bra sängar och de gemensamma utrymmenautmärkta.
Frukosten hade allt man behöver.
Tyvärr hade vi bara bokat en dag, skulle ha varit det längre. Vi kommer igen!

Castiglione Tinella som semester-destination

Gå en promenad eller kör en av de markerade lederna i området. Underbara omgivningar!
Stadens enda restaurangen var helt super.

Albergo Castiglione
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Castiglione
Dubbelrum Classic
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Mycket bra!

Trevligt litet ställe, med en härlig pool cirka 500 meter från hotellet.

Väldigt service inriktad personal

Castiglione Tinella som semester-destination

Albergo Castiglione
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Castiglione
Familjerum (två sammanhängande rum) Classic
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Trevlig stad och fantastisk pool

Det är andra gången vi bor här. Lägenheten är bra och snyggt inredd. Det finns en diskmaskin men saknar ett litet kök (matlagning sked, rivjärn). Duschkabinen är mycket liten.

Det är endast slutstädning som ingår så det skulle vara trevligt om det fanns en kvast och sopskyffel för att kunna fixa så det blir rent under tiden vi är här. På samma sätt endast handdukar en gång under veckan.

Polområdet är stor .- här kan du bara inte kan få nog. Vyn är så vacker och så är avskild.

Det finns en enkel restaurang i stan (Osteria) som är ok. Så du måste vara beredd att köra för att komma till restaurangen.

Castiglione Tinella som semester-destination

Ligger centralt i förhållande till vinregioner i Piemonte. Om du vill ut och äta gott och dricka vin ligger det lite dåligt till.e. Det finns också några goda möjligheter att vandra.

Albergo Castiglione
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Castiglione
Enrumslägenhet 2+1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Skönt med italiensk ärlighet

Perfekt hotell med mycket personlig service

Castiglione Tinella som semester-destination

Albergo Castiglione
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Castiglione
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

fina och avkopplande dagar i Castiglione Tinella

Albergo Castiglione erbjuder både hotellrum och lägenheter. Vi bodde i en av lägenheterna, som ligger i den lilla, pittoreska staden ovanpå en av kullarna (som i Danmark är mer benägna att vilja kalla bergen) i området. Från lägenheten och staden var vacker utsikt över sluttningarna med vinodlingar och andra högt belägna byar.
Vi var verkligen väl mottagna. Receptionisten hade redan gjort en lång lista med attraktioner, matställen, shopping, tips och tricks, och frågade om vi hade några särskilda önskemål. När vi sade att vi ville cykla runt i området, utökades listan till att omfatta cykel lämpliga platser. Vi blev också serverade ett glas husets egen Moscato (hotellet driver också en vingård), som smakar utmärkt och några av Piemontes karakteristiska hasselnötter som luktar Nutella :-).
Hotellets relaxavdelning, som är ett område med en liten pool, solstolar, parasoller etc. är mycket inbjudande - och boka lunch på l'albergo få det levererat till området - läcker.
I staden finns en - bra - restaurang, ett litet snabbköp och en bar. Om du vill bli totalt avkopplad, så kan en vistelse där definitivt rekommenderas.
Personalen på hotellet var under vår vistelse välkomnande, hjälpsamma och serviceinriktade.

Castiglione Tinella som semester-destination

Liten trevlig stad, med massor av utflyktsmål i närheten.
Här besökte vi Alba (vacker liten stad), Turin och Barolo, men också tillbringat några dagar på de markerade vandringsleder avgår från staden. Du går upp och ner genom vingårdar på några mycket vackra promenader. Likaså vi cyklade runt i området - det kräver bra ben och cyklar med bra bromsar och goda redskap.

Albergo Castiglione
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Castiglione
Enrumslägenhet 2+1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Albergo Castiglione

Bra rent snyggt boende mitt i byn. Nära till restaurang och poolområde.

Castiglione Tinella som semester-destination

Albergo Castiglione
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Castiglione
Enrumslägenhet 2+1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Fint hotell i vackra omgivningar

Piemonte som semester-destination

Fint för dem som har intresse av vin, men utöver det finns det andra ställe jag hellre vill åka till för att uppleva sol och vacker natur mitt på sommaren, då det blir väldigt varmt.

Albergo Castiglione
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Castiglione
Dubbelrum Executive
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Albergo Castiglione

Castiglione Tinella som semester-destination

Albergo Castiglione
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Castiglione
Dubbelrum Executive
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Albergo Castiglione

Castiglione Tinella som semester-destination

Albergo Castiglione
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Castiglione
Enrumslägenhet 2+1 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

4 dagar på Albergo Castiglione

Mycket fint och gästvänligt hotell i en mycket liten avslappnad by. God frukost med gott kaffe, färsk fruktsallad, äggröra mm. Kort och vacker promenad till poolen. Poolområdet är mycket fint och vi utnyttjade den utmärkta servicen med lunch som levererades när man så önskade direkt till poolkanten. Trevlig restaurang i byn, med fantastiska viner till mycket rimliga priser.

Albergo Castiglione
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Albergo Castiglione
Familjerum (två sammanhängande rum) Classic
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 Nästa sida
 

Liknande ställen

Villa del Borgo

Canelli, Piemonte

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

Casale Mattei

Corneliano d'Alba, Piemonte

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Piemonte

Villa Crespi

Orta San Giulio

Palazzo Boero

Monforte d'Alba

search map